Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg ilyen szemét volnék, hogy mindenkit kidobok?
Nem tudom, hogy mit gondoljak magamról. Eddig volt 5-6 barátnőm és mindegyikkel én szakítottam. Az első 8 hónapos volt, utána pedig 1-2 hónapos kapcsolatok. Egyszerűen egy idő után kiszerettem belőlük és már nem éreztem semmit irántuk, csupán barátságot. Már nem szerettem őket és szakítottam. Szerelmes akarok lenni és érezni azt amit ők. Olyan rossz azt látni, amikor mondják a szakítás pillanatában, hogy mennyire szeretnek. Mit tudnék csinálni, hogy ne unjak meg mindenkit?
A legutóbbival is rendszeresen jártunk programokra. Moziba, városba, hangversenyre. Mégis... : |
16F
Mennyi idő alatt jössz össze velük? Szerintem, lehet, hogy jobban meg kellene válogatnod a partnereidet, és akkor kisebb az esélye, hogy "rájuk unsz". De szerintem idővel ez változni fog, még fiatal vagy. =)
20N
Nem vagyok az elsőbe szerelmes, most senkibe se vagyok.
Azért tudom, hogy szeretnek, mert sírnak és mondják. Lehet érezni, szerintem. : /
Általában pár héttel az első pillanat után jöttem össze mindegyik lánnyal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!