Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » 15 év után a páromnak mondtam...

15 év után a páromnak mondtam el először, hogy anyu volt élettársa fogdosott, molesztált. Ekkor 10 éves voltam.15 év után hová forduljak?

Figyelt kérdés
A történések miatt nem tudok normális életet élni.Féltem eddig erről beszélni,úgy gondoltam,senki nem fog hinni nekem.Nyugodt gyerekkort kellett volna biztosítania nekem,teszek róla,hogy olyan nyugdíjas évei legyenek mint amilyen gyerekkorom volt!

#gyermek molesztálás
2016. júl. 15. 08:17
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
65%

"15 év után jogilag már túl sokat nem tehetsz

esetleg a mostani környezetét figyelmezteted"

Rögtön utána készüljön is fel egy perre, rágalmazás miatt, amit biztosan elveszit. 15 év után ő nem tudja bizonyítani, hogy mi történt, ellenben a rágalmazás bizonyítható lesz.

Itt már nem lesz büntetés a férfinak. Nem kellene vele törődni, pszichológus vagy pszichiáter kell csak, ha még mindig nem sikerült feldolgozni a tortenteket

2016. júl. 16. 07:07
 22/26 A kérdező kommentje:
Kedves emberek!Úgy látom vannak aki egyet értenek velem és próbálnak tanácsot adni,azoknak köszönöm.És vannak akik csak rosszindulatú kommentekek írnak ki,valószinűnek tartom azok nem mentek át azon amin én,itt tanácsot várok másoktól,nem roszindulatú beszólásokat.Visszatérve anyámra...Nem tartom vele a kapcsolatot!!!Azért mert világ életébe fontosabbak voltak neki a pasik mint a gyerekei.
2016. júl. 16. 10:53
 23/26 anonim ***** válasza:
28%
17-es es 20-as: nagyon sötétek vagytok.
2016. júl. 16. 20:17
 24/26 anonim ***** válasza:
20%

Utolsó!

Szerintem meg te vagy nagyon sötét!!

A nők a legtöbb dologban állandóan hazudoznak. Miért pont ebben mondanának igazat?!

Ráadásul 15 év után kissé szánalmas már ezzel a mesével előjönni és meghurcolni valakit, aki amúgy befogadta őket a saját lakásába, az állandóan pasizó anyjával együtt!!

2016. júl. 17. 12:08
 25/26 anonim ***** válasza:
59%

persze utolsó mert aberált pedofilok nem léteznek minden pasi tökéletes mint az amcsi tini filmekben....

mért kel így elbu1ulni

2016. júl. 17. 20:43
 26/26 anonim ***** válasza:
0%

"minden pasi tökéletes"

Igazad van, sajnos nem minden pasi tökéletes.

Ha mindegyik az lenne, akkor nem tudnátok lehúzni őket lépten-nyomon anyagilag!

2016. júl. 18. 09:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!