15 év után a páromnak mondtam el először, hogy anyu volt élettársa fogdosott, molesztált. Ekkor 10 éves voltam.15 év után hová forduljak?
"15 év után jogilag már túl sokat nem tehetsz
esetleg a mostani környezetét figyelmezteted"
Rögtön utána készüljön is fel egy perre, rágalmazás miatt, amit biztosan elveszit. 15 év után ő nem tudja bizonyítani, hogy mi történt, ellenben a rágalmazás bizonyítható lesz.
Itt már nem lesz büntetés a férfinak. Nem kellene vele törődni, pszichológus vagy pszichiáter kell csak, ha még mindig nem sikerült feldolgozni a tortenteket
Utolsó!
Szerintem meg te vagy nagyon sötét!!
A nők a legtöbb dologban állandóan hazudoznak. Miért pont ebben mondanának igazat?!
Ráadásul 15 év után kissé szánalmas már ezzel a mesével előjönni és meghurcolni valakit, aki amúgy befogadta őket a saját lakásába, az állandóan pasizó anyjával együtt!!
persze utolsó mert aberált pedofilok nem léteznek minden pasi tökéletes mint az amcsi tini filmekben....
mért kel így elbu1ulni
"minden pasi tökéletes"
Igazad van, sajnos nem minden pasi tökéletes.
Ha mindegyik az lenne, akkor nem tudnátok lehúzni őket lépten-nyomon anyagilag!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!