Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit tegyek, ha a nevelőapám...

Mit tegyek, ha a nevelőapám molesztált?

Figyelt kérdés

2 éve anyu összejött egy pasival. Miután odaköltöztünk nagyon sokat ölelgetett. Aztán már minden ölelésnél belemarkolt a seggembe. Először furcsa volt de nem mertem szólni. Ez már teljesen természetessé vált. Később amikor pl. csak ketten voltunk a szobába simogatta a lábam meg minden. Egyszer jóéjt puszit adott utána meg végignyalta a nyakamat. Úgy csináltam mintha észre se vettem volna. Kicsi voltam, nem tudtam,hogy kezeljem. Az apám 3 éves koromban elhagyott minket, azt hiszem nem tudtam milyen egy normális apa lánya kapcsolat... akkor döbbenthettem rá, hogy nincs minden rendben, amikor lefeküdt aludni és engem is odahívott. Én naivan odamentem, mondta, hogy nyugodtan feküdjek el. Megtettem. (Egyébként bíztam benne,mert sokat beszélgettünk is mindenről, sokat játszottunk meg tényleg mindent megadott, amiért hálát éreztem és szerintem ezért tűrtem el mindent.) Na szóval utána meg odajött mellém és szorosan átölelt, én meg szabadulni akartam ( hozzáteszem elég nagydarab ember volt) erre ő még szorosabban ölelt és mondta hogy maradjak még, meg hogy hova akarok menni? Meg már mászott volna rám én meg gyorsan rávágtam, hogy mosdóba kell mennem mire hirtelen elengedett, én meg mint a szél úgy mentem ki kb. sokkos állapotban. Utána csak a szobámba voltam zárt ajtó mögött. Amiután szétmentek, rá egy évre elmondtam anyunak,de nem részletesen,csak hogy fogdosott,de nem nagyon érdekelte... kértem, hadd menjek el pszhiológushoz, hogy valakinek kibeszélhessem végre magam, de oda se mentem, nem intézett semmit. Utálom magam, utálom amiért hagytam magam, utálom ha idősebb pasik hozzámérnek, és nem tudom, hogy ez hogy váltoszhatna... Szerintetek?

14/L

2013. aug. 25. 20:40
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Mesélj el anyádnak mindent részletesen,akkor talán meg fogja érteni,hogy pszichológushoz szeretnél menni.
2013. aug. 25. 20:53
 2/5 anonim ***** válasza:

Ez még marha sokáig kísérheti az életedet, nem tudom egy pszichológus tud e rajtad segíteni. Nekem sokkal nagyobb koromban (nagykorú voltam már) volt valami hasonló, a főnököm kezdett ki velem... évekig cipeltem magamba, aztán férjhez mentem és a férjem mellett biztonságban érzem magam, de ha azzal az emberrel találkozom összeugrik a gyomrom és menekülök...

Mit tudsz tenni? Leszarod és elkönyveled magadban, hogy te mindig jobb elszel mint ő és nem ér annyit, hogy ezen rágd magad, hisz nem történt szerencsére baj, csak lehetett volna. Sajnos s pasik nem is tudják mennyi gondot okozhatnak a lányoknak, visszagondolva egy csomó idősebb pasi rám volt kattanva 17-18-19 évesen, azt se tudtam hogyan vakarjam le őket, pedig nem voltam kihívó, vagy ilyen maca típus... már előre feszít a düh, hogy a lányaimmal is történhetnek hasonlók. A szülők meg elég hülyén tudják kezelni ezt, azt hiszik hogy az nem is úgy volt. Anyámék rajtam is csak nevettek mikor a szomszéd korukbeli pasi puszit kért tőlem mikor köszöntem el a szüleimtől! Persze úgy tettem mintha meg se hallottam volna. Fel a fejjel kislány, ha teheted beszélgess róla valakivel akiben megbízol, nekem az sokat segített.

2013. aug. 25. 21:05
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Minden iskolában van pszichológus,mhozzá fordulhatsz bátran... Jövőhéten kezdődik a suli, lesz rá lehetőséged...

Ha nekinem szakterülete és úgy ítéli meg továbbküldhet más szqkemberhez..

Sajnálom, hgy édesanyád nem foglalkozik egy valós problémával. Neked pedig gratulálok, hogy fel tudtad ismerni, hogy segítségre vagy szükséged..

2013. aug. 25. 21:39
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, sokat segített:)
2013. aug. 26. 18:29
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

Nem lesz egyszerű túltenni magad rajta az biztos. Én most vagyok 20 éves, és engem az igazi apám molesztált. Ezeknél kicsit konkrétabb dolgok történtek. Én sem bírom elviselni a felnőtt férfiak érintését. Egyszerűen undorodom.

Ne utáld magad. Én is ebbe a csapdába estem. Nem mi tehetünk erről. Ha ezt sikerül magadban letisztázni, akkor már egy nagy kő leesik ezzel kapcsolatban a szívedről

2013. okt. 18. 23:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!