Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit tegyek? Nevelőapám terrorizál

Mit tegyek? Nevelőapám terrorizál

Figyelt kérdés
az a helyzet hogy folyamatosan beleküt szinte mindenbe amit csinálok, kivéve ha a vérszerinti fiával csinálom, bár néha akkor is, és csak belém. néha már nagyon fel tud idegesíteni. 12/F

2013. júl. 24. 18:03
 1/7 anonim ***** válasza:

Verd ki.

Mármint a nevelőapád fogát.

Kicsit kifejtenéd bővebben?1-2 konkrét eset, mert ha abba köt bele,hogy a kutyát akarod felakasztani akkor teljesen normális, szóval így nem sokat tudunk mondani.

2013. júl. 24. 18:05
 2/7 anonim ***** válasza:
Lehetnél konkrétabb. Mibe köt bele? mit szokott mondani? Ver? Kezet emelt már rád? miért?
2013. júl. 24. 18:08
 3/7 A kérdező kommentje:
pl. ma fifáztam normál hangerőn, és rájött hogy leveszi nagyon halkra. meg az is ma volt hogy medencéztünk, és a vizipisztolyt amikor eltettük akkor csak ledobtam, és egyből jött a 'miértnemtudodletennirendesem' szöveggel. lehet hogy apróságok, de ha ilyen sok van belőle akkor nagyon fel tudnak idegesíteni.
2013. júl. 24. 18:12
 4/7 A kérdező kommentje:
nem, verni nem szokott
2013. júl. 24. 18:12
 5/7 anonim ***** válasza:
Akkor ez nem terrorizálás. Terrorizálás akkor lenne ha nem ad enni, vagy ha minden ok nélkül félig agyon ver. Az,hogy rádszól...
2013. júl. 24. 18:14
 6/7 A kérdező kommentje:
jó persze, kicsit (najó nagyon) túloztam, de ezt egyszerűen nem bírom elviselni, mert ez már néha nem rámszólás, hanem mintha direkt idegesíteni akarna
2013. júl. 24. 18:20
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

Nem szívesen írom ezt egy 12 évesnek, de úgy látom Te vagy számára a zavaró tényező. Vannak férfiak, akik nem tudják elfogadni más gyerekét. Konkrétan édesanyádat akarja, de téged nem tud elfogadni. Hogy ez miért van, ne kérdezd. Felnőttként sem értem, milyen gondolat vezérli ilyenkor őket. A gyerek ott van, akár tetszik, akár nem. Márpedig ő is nyugodtabb lenne, ha megpróbálna elfogadni. Mert szerintem sok energiát pazarol a te szekálásodra.

Talán beszélj erről édesanyáddal, hogy úgy érzed nem fogad el téged. Ne kérj tőle semmit, csak mondd el neki az érzéseidet, és hogy miből gondolod ezt. Ha elég intelligens, elbeszélget erről a párjával. Mert lehetne jó kapcsolat is közöttetek, ha úgy állna hozzád.

2013. júl. 24. 19:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!