Reggel amikor felketltem anya már nem volt otthon. Csak a nevelőapám. Egész nap tök jó fej volt, de amikor anya haza ért mindig szidott. Megfigyeltem hogy ez csak akkor van amikor anya is ott van. Most ez mi?
A tacskóm volt ilyen. Ha azt gondolta hogy nem látjuk, illetve nem látott minket, oda se bagózott a macskákra, vagy más kutyákra amik elmentek a kapu előtt, vagy emberekre. Viszont ha látott minket, vagy látta hogy figyeljük, akkor isteni házőrzőnek bizonyult.
Meg akarja mutatni anyádnak, hogy ő tud téged nevelni!
reggel megkért hogy söpörjek ki és takarítsam ki a mikrót..
Amíg nem ért haza anya semmi baja nem volt vele,de ahogy haza ért ez volt"..ki tanított meg pelsöpörni? meg azt mondtam hogy takarítsd ki a mikrót és nem azt hogy gányold össze.."
Nálunk ez fordítva volt.
Amikor anya nem volt otthon akkor szidott, amikor otthonvolt akkor meg minden jót elmondott rólam a nevelőapám... vagyis nem teljesen a nevelőapám, mert nem házasodtak össze... de anyám 2-3 év után kidobta.
Ez engem is nagyon irritált.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!