Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » 15 év után a páromnak mondtam...

15 év után a páromnak mondtam el először, hogy anyu volt élettársa fogdosott, molesztált. Ekkor 10 éves voltam.15 év után hová forduljak?

Figyelt kérdés
A történések miatt nem tudok normális életet élni.Féltem eddig erről beszélni,úgy gondoltam,senki nem fog hinni nekem.Nyugodt gyerekkort kellett volna biztosítania nekem,teszek róla,hogy olyan nyugdíjas évei legyenek mint amilyen gyerekkorom volt!

#gyermek molesztálás
2016. júl. 15. 08:17
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
84%
nem akarom anyukádat védeni, de hogyha nem tudott erről,akkor miért őt hibáztatod? ha szólsz neki és akkor sem hitt volna,akkor megérteném a haragod . de nem tudott róla.. nyilván ha tudja, hogy egy pedofil barom a pasija,akkor nem viszi haza. ne anyukádat büntesd..
2016. júl. 15. 08:23
 2/26 A kérdező kommentje:
Mi költöztünk a fickóhoz.Anyuval viszont a mai napig nem tudok komoly dolgoktól vagy ötleteimről beszélni mert mindenben csak a rosszat látja.Soha nem számított neki,hogy esetleg én mit szeretnék.Tudom,hogy nem hitt volna nekem.
2016. júl. 15. 08:30
 3/26 anonim ***** válasza:
92%
Pszichológushoz fordulj első körben, hogy segítsen feldolgozni a történteket. Az elsődleges cél az, hogy normális életet élhess.
2016. júl. 15. 08:37
 4/26 anonim ***** válasza:
55%

A gond az, hogy 15 év után már rég túl kellett volna lépned ezen. Engem is molesztált, fogdosott a nagybátyám, én sem mondtam el senkinek, de felnőttként már rég túlléptem rajta. Mivel változtatni nem lehet a múlton, így nem hagyom, hogy az életemet a múlt tegye tönkre.

15 év után csak magadban tudod lezárni. Esetleg elmehetsz pszichológushoz. De feljelenteni már nem tudod. Én tényleg nem értem, hogyha van társad, saját életed akkor miért a múlt miatt nyavalyogsz?

2016. júl. 15. 08:37
 5/26 anonim ***** válasza:
12%
Nyilván a rendőrséghez, aztán lesz ami lesz. Valószínűleg semmi.
2016. júl. 15. 08:38
 6/26 anonim ***** válasza:
95%
15 év után már csak max pszichológushoz. Bizonyítani ennyi idő után nem fogod tudni, ug x hogy a rendőrséghez fordulni értelmetlen
2016. júl. 15. 08:52
 7/26 anonim ***** válasza:
7%

Molesztalas nem evul el ha kiskoru voltal

De nem ajanlom birosag rendorseg meghurcoltatas szegyen mindenkinek

Inkabb egy jo pszy kell

2016. júl. 15. 09:12
 8/26 anonim ***** válasza:
53%

Szerintem már ezen a kérdező túl lépet hisz eltelt 15 év, és férjhez ment családja van stb.... aki nem zárja le férfivel sem tudna szexuális kapcsolatot létesíteni.

Hogy mit tehetsz ?? semmit 15 év eltelt, és màr bizonyítékod sincs, te állítást a másik fél letagadja.

Ott hibáztak sajnos amikor ez megtörtént és senkitől sem kértek segítséget vagy legalább rendőrséghez fordultak volna.

Nagyon sajnálom kérdező biztosan egy rossz érzés lehet ha valakit molesztalnak. De neharugudj nem bántanak isten ments, csak miért érzem azt hogy valami miatt bosszút akarsz állni de nem csak a fickó hanem anyukadon is

Valami nekem ebbe a történetből hiányzik, nem kérek.

2016. júl. 15. 09:30
 9/26 anonim ***** válasza:
63%

Szia! Nagyon sajnálom, hogy neked is keresztül kellett ezen menned!

Nem érdemes a hatósághoz menni egy 15 éves sztorival, nekem ami segített túllépni az 5 év terápia, és a pszihodoki javaslatára szembesítettem a tetteivel, és a képébe vágtam mindent!

A többit az élet rendezte!

2016. júl. 15. 09:31
 10/26 anonim ***** válasza:
80%
Ezen a fórumon csupa hasonló zaklatáson átment ember van, ide beírhatsz és biztos tanácsokat is kaphatsz a többiektől. [link]
2016. júl. 15. 09:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!