15 év után a páromnak mondtam el először, hogy anyu volt élettársa fogdosott, molesztált. Ekkor 10 éves voltam.15 év után hová forduljak?
A gond az, hogy 15 év után már rég túl kellett volna lépned ezen. Engem is molesztált, fogdosott a nagybátyám, én sem mondtam el senkinek, de felnőttként már rég túlléptem rajta. Mivel változtatni nem lehet a múlton, így nem hagyom, hogy az életemet a múlt tegye tönkre.
15 év után csak magadban tudod lezárni. Esetleg elmehetsz pszichológushoz. De feljelenteni már nem tudod. Én tényleg nem értem, hogyha van társad, saját életed akkor miért a múlt miatt nyavalyogsz?
Molesztalas nem evul el ha kiskoru voltal
De nem ajanlom birosag rendorseg meghurcoltatas szegyen mindenkinek
Inkabb egy jo pszy kell
Szerintem már ezen a kérdező túl lépet hisz eltelt 15 év, és férjhez ment családja van stb.... aki nem zárja le férfivel sem tudna szexuális kapcsolatot létesíteni.
Hogy mit tehetsz ?? semmit 15 év eltelt, és màr bizonyítékod sincs, te állítást a másik fél letagadja.
Ott hibáztak sajnos amikor ez megtörtént és senkitől sem kértek segítséget vagy legalább rendőrséghez fordultak volna.
Nagyon sajnálom kérdező biztosan egy rossz érzés lehet ha valakit molesztalnak. De neharugudj nem bántanak isten ments, csak miért érzem azt hogy valami miatt bosszút akarsz állni de nem csak a fickó hanem anyukadon is
Valami nekem ebbe a történetből hiányzik, nem kérek.
Szia! Nagyon sajnálom, hogy neked is keresztül kellett ezen menned!
Nem érdemes a hatósághoz menni egy 15 éves sztorival, nekem ami segített túllépni az 5 év terápia, és a pszihodoki javaslatára szembesítettem a tetteivel, és a képébe vágtam mindent!
A többit az élet rendezte!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!