Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » 15 év után a páromnak mondtam...

15 év után a páromnak mondtam el először, hogy anyu volt élettársa fogdosott, molesztált. Ekkor 10 éves voltam.15 év után hová forduljak?

Figyelt kérdés
A történések miatt nem tudok normális életet élni.Féltem eddig erről beszélni,úgy gondoltam,senki nem fog hinni nekem.Nyugodt gyerekkort kellett volna biztosítania nekem,teszek róla,hogy olyan nyugdíjas évei legyenek mint amilyen gyerekkorom volt!

#gyermek molesztálás
2016. júl. 15. 08:17
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
56%

Tapasztalatból mondom, h nem fogja neked elhinni. Az én anyám is ez a típusú ember. Csak saját magadnak fogsz fájdalmat okozni azzal, ha neki is elmondod és még neked kell majd bizonygatni az igazadat, amit nem fog sem megérteni, sem elfogadni.

Keress egy pszichológust, aki segít feldolgozni a veled történteket.

2016. júl. 15. 10:14
 12/26 A kérdező kommentje:
25 vagyok.Vannak akik túl teszik magukat és vannak akik nem tudják.Én nem tudom túltenni magam.Gyerekem nincs,mert a történtek miatt betegesen félek a gyerekektől.A párkapcsolatom sem olyan amilyennek kellene lenni,az apró érintésekre,puszira...nem úgy reagálok mint egy egészséges ember.Mert nyilván nem is vagyok az.Talán egy dilidoki segítene.A pisztoly dolog sem rossz ötlet de annyit kapok érte mint egy rendes emberért.Úgy gondolom,sokat segítene ha méltó bűntetést kapna S.I.
2016. júl. 15. 11:14
 13/26 anonim ***** válasza:
21%

én csak elmennék a rendőrségre, hogy feljelentsem, már csak a saját lelki nyugalmam miatt is.

utána meg cihológushoz.

2016. júl. 15. 11:21
 14/26 anonim ***** válasza:
0%
Keress pszichológust és át fog segíteni. Ne várj, ne vesztegesd a drága időt!
2016. júl. 15. 13:02
 15/26 anonim ***** válasza:
14%

Hiába megy a rendőrségre. Még ha meg is erőszakolta volna, 15 év után azt sem lehet bizonyítani. Az, hogy valaki állít valamit, a gyanúsított meg tagadja, ebből semmi sem lesz.

Aminek van értelme: pszichológushoz fordulni. De ha neki csak az a célja, hogy anyjával rosszat tegyen, akkor biztos nem ezt fogja tenni.

2016. júl. 15. 13:21
 16/26 anonim ***** válasza:
48%

"Anyu...Tudom,hogy nem hitt volna nekem"

Akkor miért higgye el a rendőrség ha anyád sem hisz neked, pedig ő ismer a legjobban??!

Sajnos a rengeteg valóban megtörtént eset mellett, igen sok a hamis -bosszúból történő- feljelentés is. A rendőrség meg csak bizonyítékra mozdul.

2016. júl. 15. 17:07
 17/26 anonim ***** válasza:
21%

Megkérdezhetem, hogy miért csak 15 év után jutott eszedbe??

Azután csak nehogy az derüljön ki, hogy mindössze utáltál fürdeni kiskorodban, és "erőszakkal" kellett betenni a lavórba.

Most meg "bosszút állsz".

2016. júl. 15. 17:13
 18/26 anonim ***** válasza:
69%

"Anyu...Tudom,hogy nem hitt volna nekem"

Ez nem igazán működő kifogás.

Ha megteszed és nem hisz neked oké, de senkit se lehet elítélni olyasmiért amit megtett volna...

2016. júl. 15. 18:11
 19/26 anonim ***** válasza:

15 év után jogilag már túl sokat nem tehetsz

esetleg a mostani környezetét figyelmezteted

amúgy ez sok idő nem foghzatsz mindent egyetlen momentumra 25 év alatt fejben kel túl lépni és a mostra koncentrálni

2016. júl. 15. 23:11
 20/26 anonim ***** válasza:
69%
Ha valaki előállna egy váddal ellenem hogy én 15 éve molesztáltam, akkor leperelném róla a bugyit is, hadd tudja meg milyen az igazi molesztálás. Bizonyítékok nélkül nem lehet csak úgy vádolni az embereket bosszúból.
2016. júl. 16. 06:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!