15 év után a páromnak mondtam el először, hogy anyu volt élettársa fogdosott, molesztált. Ekkor 10 éves voltam.15 év után hová forduljak?
Tapasztalatból mondom, h nem fogja neked elhinni. Az én anyám is ez a típusú ember. Csak saját magadnak fogsz fájdalmat okozni azzal, ha neki is elmondod és még neked kell majd bizonygatni az igazadat, amit nem fog sem megérteni, sem elfogadni.
Keress egy pszichológust, aki segít feldolgozni a veled történteket.
én csak elmennék a rendőrségre, hogy feljelentsem, már csak a saját lelki nyugalmam miatt is.
utána meg cihológushoz.
Hiába megy a rendőrségre. Még ha meg is erőszakolta volna, 15 év után azt sem lehet bizonyítani. Az, hogy valaki állít valamit, a gyanúsított meg tagadja, ebből semmi sem lesz.
Aminek van értelme: pszichológushoz fordulni. De ha neki csak az a célja, hogy anyjával rosszat tegyen, akkor biztos nem ezt fogja tenni.
"Anyu...Tudom,hogy nem hitt volna nekem"
Akkor miért higgye el a rendőrség ha anyád sem hisz neked, pedig ő ismer a legjobban??!
Sajnos a rengeteg valóban megtörtént eset mellett, igen sok a hamis -bosszúból történő- feljelentés is. A rendőrség meg csak bizonyítékra mozdul.
Megkérdezhetem, hogy miért csak 15 év után jutott eszedbe??
Azután csak nehogy az derüljön ki, hogy mindössze utáltál fürdeni kiskorodban, és "erőszakkal" kellett betenni a lavórba.
Most meg "bosszút állsz".
"Anyu...Tudom,hogy nem hitt volna nekem"
Ez nem igazán működő kifogás.
Ha megteszed és nem hisz neked oké, de senkit se lehet elítélni olyasmiért amit megtett volna...
15 év után jogilag már túl sokat nem tehetsz
esetleg a mostani környezetét figyelmezteted
amúgy ez sok idő nem foghzatsz mindent egyetlen momentumra 25 év alatt fejben kel túl lépni és a mostra koncentrálni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!