Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit tegyek, hogy anya megértse...

Mit tegyek, hogy anya megértse, nekem így kényelmetlen aludni?

Figyelt kérdés
Már 12 vagyok és anya nem engedi hogy én döntsek hogy miben akarok aludni. Engem már zavar hogy nem aludhatok fehérnemű be, de anya szerint ez egészségtelen, meg hogy legalább éjszaka szelöznie kell mert begombasodik. Igaz ez? Tényleg beteg leszek ha bugyiban alszok? Mit mondjak neki, hogy megengedje?
2016. júl. 13. 16:45
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
100%

Az én anyámnak is ez a mániája, hogy bugyi nélkül kell aludni, de nem ilyen egészségügyi megfontolásból, csak ő így szokta meg, és gyerekkoromban velem is ezt próbálta megszoktatni, de nekem sem kényelmes bugyi nélkül. Ő nekem azzal vezette le a dolgot, hogy este ugye elmész fürdeni, akkor megy a bugyid a szennyesbe, azt már nem veszed vissza. Viszont ha felveszel egy újat, akkor reggel már az se friss, úgyhogy megint újat kell felvenni, és anyám szerint ez így hülyeség, mert akkor azt a bugyit csak kb. 8-10 órát viselted, tehát egy napra két bugyi. Mondjuk nem értem, hogy ez miért baj, szerintem ez csak duma, egyszerűen csak ő így szereti, nem tudom, miért nem lehet ezt mondani :D

Mindegy, én legalább tízéves korom óta már úgy alszom, ahogy én akarok, sose volt kérdéses, egyszerűen kivettem a fiókomból a bugyit este, és felvettem. Gombát eddig kizárólag uszodában kaptam, meg antibiotikum mellékhatásaként. Na, ha gombás, akkor viszont tényleg jobb bugyi nélkül aludni, hogy jobban szellőzzön, de ha nincs semmi bajod, akkor nyugodtan alhatsz bugyiban, csak arra figyelj, hogy ne valami műszálas anyagból legyen.

Nem tudom, hogy mit kellene mondani ahhoz, hogy megengedje, én egyszerűen annyit mondanék, hogy nekem úgy kényelmes, és kész.

2016. júl. 14. 13:50
 22/24 anonim ***** válasza:
82%
Vedd ki napközben a gardróbból a tiszta bugyit, amikor nem látja és csempészd be a fürdőbe.
2016. júl. 14. 14:44
 23/24 anonim ***** válasza:
0%
Nem is egészséges. De mi a gondod azzal, hogy meztelenül kell aludnod? Tök kényelmes és tényleg egészségesebb, mint valami rongyban.
2016. júl. 15. 18:57
 24/24 anonim ***** válasza:
Nem szólhat bele abba hogy mit viselsz.
2016. júl. 15. 19:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!