Kényelmetlen az új ágyam, mi tévő legyek?
BIZTOS, hogy az ágy rossz, vagy csak Te vagy a nagyon puhához szokva? Mert a "kemény" matrac az egészséges. Csak így a messzi távolból ezt mi nem látjuk.
Hányszor aludtál benne?
A kemény matrac annak jó, akinek gerincproblémái vnnak, de annak is csak akkor, ha hanyatt fekve szokott aludni. Nekem gerincferdülésem és derékfájásom van, oldalt vagy hason alszom, és rohadtul szenvedek a kemény ágyon. Ezért vettem egy memóriahabból készült fedőmatracot (én a JYSK-ben vettem évekkel ezelőtt kb. 10000Ft-ért,azóta biztos drágább lett), és imádom.Plüss huzata van, amit le lehet húzni róla, és ki lehet mosni.
Dormeo is van, azt folyton hirdetik, de az drágább. Nekem az enyém teljesen bevált.
A most alatt mit értesz?
Én egyik albérletben voltam úgy még egyetem alatt, hogy beköltöztem és első éjjel megállapítottam, hogy tovább is állok vagy nem tudom, de kb. mintha deszkán aludtam volna.
Két hét alatt megszoktam és azóta is visszasírom néha azt az ágyat. :D
Elsőre sok minden szokatlan az embernek, szerintem adj neki még egy kis időt, hátha mégse olyan rossz. Ha nem megy, akkor meg szerezz rá egy puhább matracot vagy fekvőbetétet és kész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!