Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Nekem igy kenyelmetlen, mit...

Nekem igy kenyelmetlen, mit tegyek?

Figyelt kérdés
Holnap megyek CT-mindenfele rontgen-csontsuruseg-ultrahang vizsgalatra, anyukam azt mondta, mindenlepp be fog velem menni. De ezt nem szeretnem. Mikor mondtam neki, azt valaszolta, mar csak babonabol is bemegy es azert is mert hallani szeretne, mit mondanak. De engem ez zavar. 16/l

2015. febr. 22. 16:44
 1/5 anonim ***** válasza:

Egyszerüen megmondod az orvosnak, hogy nem szeretnéd, ha anyukád ott lenne a vizsgálatokon.

Az eredményeket meg csak a beleegyezéseddel mondhatják el neki.

2015. febr. 22. 16:52
 2/5 anonim ***** válasza:
Beszélj anyuddal,biztos megérti,hogy nagy vagy már,egyedül akarod intézni
2015. febr. 22. 16:57
 3/5 gömbicica ***** válasza:
0%

gondolj bele, ha egyátalán nem érdekelné mi is van Veled, akkor milyen érzés lenne?

Nem tudom mi ebben a kényelmetlen? nem a nőgyógyász vizsgáló asztallal szemben fog állni mikor felfektetnek.

ha mindig minden problémáddal egyedül maradnál, majd meglátnád milyen szar dolog, hogy a kutya sem törődik Veled.

2015. febr. 22. 16:57
 4/5 gömbicica ***** válasza:
0%

aztán abba is gondolj bele, hogy ha nincs semmi bajod, milyen jó megosztani az Édesanyáddal egy negativ eredményt)

ha pedig gond van, egyedül cipeled magaddal?

ezt Te sem gondolhatod komolyan.

2015. febr. 22. 16:59
 5/5 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszokat
2015. febr. 22. 17:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!