Masszőrnél mindenki leveszi a melltartóját? Amikor én le akarom venni, a masszőr azt mondja, nem kell, majd kikapcsolja ha odaért, de így nekem kényelmetlen.
Figyelt kérdés
plusz kikapcsolja, de amikor a karomhoz ér (teljes testmasszázs '90) akkor meg a pántja bezavar. nem értem miért nem vehetem le, feszes testem van, szilikon mellem, szóval biztos nem azért mert 'undorodna a látványtól', meg amúgy is csak hason fekszem. másik kérdés, hogy eddig két helyre jártam, az egyik helyen a feneket is masszírozták pár percig, de itt nem. ez első helyen volt ez túl sok, vagy a feneket nem is illik masszírozni?2014. ápr. 7. 11:27
1/8 acelsziv válasza:
Honnan veszed, hogy nem undorodna a műanyag csöcseidtől? Sok férfit taszít még a látvány is.
2/8 A kérdező kommentje:
talán mert nem kötöm az orrára, hogy szilikon, és ő csak azt látná, hogy szép formás, nem úgy mint sok nőnek ha nagy akkor a hasa felé lelóg vagy szétáll. egyébként nem ez volt a kérdés, úgyhogy légyszíves moderáld magad.
2014. ápr. 7. 11:48
3/8 anonim válasza:
legyél talpraesett, ha neked kényelmetlen, akkor vedd le...
4/8 anonim válasza:
Nem tudom miért vagy büszke a műmelleidre, nem a te érdemed az, ahogy kinéz, hanem a műanyagé ami benne van :D
Egyébként meg ha ennyire ki akarsz kezdeni a masszőröddel, akkor tedd meg.
5/8 A kérdező kommentje:
utolsó ilyen primitív hozzászólással csak nő lehetsz. ha ki akarnék vele kezdeni, akkor talán nem lenne a masszőröm. logikus, nem?
2014. ápr. 7. 18:13
6/8 acelsziv válasza:
A kérdésedből és a válaszaidból adódóan a gondolkodásod messze mellőzi a logikát ami érthető is, mert a logika az IQ egyik velejárója.
7/8 A kérdező kommentje:
te meg a másik, aki csak nő lehet :) szerintem a kérdésem elég világos volt, sajnálom ha nem sikerült felfognod a lényeget, és a melleimről kezdtél el beszélni, meg arról, szerinted én nem gondolkozom logikusan. engem meg az ilyen személyek taszítanak mint te...
2014. ápr. 7. 23:17
8/8 anonim válasza:
Masszőrfüggő! Én se szoktam levetetni velük, hanem kikapcsolom, miután lefeküdt, de van akinek kényelmesebb ha nincs rajta illetve teljes testnél megoldható úgyis, hogy átdugod a kezedet a pánton. Máris nem zavar be a pánt a vállnál.
"fenék" masszírozás van annál aki kéri. Én személy szerint egybe masszírozom a lábbal, és nem külön, így általában fel se tűnik a vendégnek.
Ha sok, akkor szólni kell, hogy azt a részt lépje át!
Egy masszőr
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!