Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit tegyek, hogy anya megértse...

Mit tegyek, hogy anya megértse, nekem így kényelmetlen aludni?

Figyelt kérdés
Már 12 vagyok és anya nem engedi hogy én döntsek hogy miben akarok aludni. Engem már zavar hogy nem aludhatok fehérnemű be, de anya szerint ez egészségtelen, meg hogy legalább éjszaka szelöznie kell mert begombasodik. Igaz ez? Tényleg beteg leszek ha bugyiban alszok? Mit mondjak neki, hogy megengedje?
2016. júl. 13. 16:45
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
100%

Ettől nem gombásodik be. Ha nem műszálas és nem a legszorosabb bugyit hordod akkor semmi bajod nem lesz.

Gombád sem attól lesz. Candida (leggyakoribb hüvelyi fertőzés) alapból jelen van a szervezetben. Elég ha legyengül az immunrendszered és felszaporodhat a gomba. A fogamzóképes nők (kb 12-50éves kor között) betegsége

elsősorban, gyakorlatilag minden nőnek volt már gombás panasza aki átesett a pubertáson. A rossz higiénia és az aktív nemi élet (főleg a gyakori partnercsere) növeli az esélyét.

A tiszta, kényelmes, jól szellőző fehérnemű nem segíti elő a gombák kis életét.

2016. júl. 13. 18:12
 12/24 anonim ***** válasza:
82%
Ez túl intim dolog. Nem is hazúgság, ő az indiszkrét. Azt nézi, hogy mit viszel be zuhanyzás előtt? Követ? Nézi mikor mész a gardróbhoz? Én mindig szexi fehérneműben alszom, mert nőies és így érzem jól magam. Semmi bajom nincs, sose volt gombám.
2016. júl. 13. 18:16
 13/24 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem itt páran félre értették, anya épp azt akarja, hogy bugyi nélkül aludjon, a kérdező meg abban szeretne aludni. Még a szakvélemény is megoszlik erről, mert már olvastam több cikket, de legalább annyi áll a bugyiban való alvás mellett, mint anélkül. Fertőzést el lehet kapni a lepedődről is, amit ugye nem minden nap cserélsz, ráadásul a felfázás is ott van. Én is egy időben bugyi nélkül aludtam, de végül amellett döntöttem, de úgy, hogy amit éjszakára felveszek, nem az lesz rajtam másnap. Tehát van éjszakai bugyi, és nappali bugyi. Kritérium: Nem lehet műszálas, és nem lehet tanga.
2016. júl. 13. 18:20
 14/24 anonim ***** válasza:
73%

Ha anyukád nem tudja rád bízni miben alszol, mert egészségügyi aggályai vannak, javasold hogy menjetek el a gyermeknőgyógyászatra, és beszéljétek meg a doktorral a hálóruha kérdést.

Ha erre nem lenne hajlandó, sétálj el a gyerekorvosodhoz,vázold neki a problémát és kérj egy írásos véleményt bugyi ügyben. Furcsán fog nézni, de ha elmagyarázod a családi konfliktust, biztos nem utasít el.

2016. júl. 13. 19:24
 15/24 anonim ***** válasza:
97%

Nem leszel feltétlenül beteg. Lehet, hogy anyukádnak volt/van ilyen problémája és ezért akarja ennyire, hogy bugyi nélkül aludj. Ha tiszta bugyi van rajtad, rendszeresen cseréled, nem leszel gombás, legalábbis nem a bugyiban alvástól.

Én egész életemben bugyiban aludtam, már a gondolatától is ráz a hideg, hogy anélkül aludjak. Nálunk amúgy a pizsama volt tiltólistás, gyerekkoromban anyám azt akarta hogy egy szál bugyiban aludjak. Emiatt nem vett nekem pizsamát. Nem mintha meggyőzött volna, mert inkább a napközben viselt ruhámban aludtam, minthogy levetkőzzek (pláne, hogy vele kellett egy ágyban aludnom). Végül lett pizsamám és később saját ágyam is.

2016. júl. 13. 20:03
 16/24 anonim ***** válasza:
95%
Nem szabad hagynod hogy irányítson.
2016. júl. 13. 20:08
 17/24 anonim ***** válasza:
72%

Csak egy kérdés : ha megvan a havid, akkor hogy a francba lehet bugyi nélkül aludni?

Amúgy én mindig is fehérneműben aludtam, és jelentem semmi problémám sincsen. :)

2016. júl. 13. 21:10
 18/24 anonim ***** válasza:
En imadok bugyi nelkul aludni. Se igy, se ugy soha nem volt meg semmilyen bajom, egyszeruen csak kenyelmes bugyi nelkul.
2016. júl. 14. 00:51
 19/24 anonim ***** válasza:
45%

Soha életemben nem aludtam bugyi nélkül. Kb 9 éves koromban lett először folyásom, majd 11 évesen megjött, szép is lett volna minden este ágyat húzni. Nekem nem kellemes, hogy mindenhol hozzám ér a takaró. Szabályos pizsama gyűjteményem van, rengeteg hálóingem, rövid és hosszú pizsamám, kezeslábasom. A családunkban ez a szokás.

20L

2016. júl. 14. 07:04
 20/24 anonim ***** válasza:
100%

Ilyet én is hallottam már valakitől. :D

Én egyszer igy alszok egyszer ugy. Oly mindegy.

Állj ki magadért.

2016. júl. 14. 10:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!