Mit tegyek, hogy anya megértse, nekem így kényelmetlen aludni?
Ettől nem gombásodik be. Ha nem műszálas és nem a legszorosabb bugyit hordod akkor semmi bajod nem lesz.
Gombád sem attól lesz. Candida (leggyakoribb hüvelyi fertőzés) alapból jelen van a szervezetben. Elég ha legyengül az immunrendszered és felszaporodhat a gomba. A fogamzóképes nők (kb 12-50éves kor között) betegsége
elsősorban, gyakorlatilag minden nőnek volt már gombás panasza aki átesett a pubertáson. A rossz higiénia és az aktív nemi élet (főleg a gyakori partnercsere) növeli az esélyét.
A tiszta, kényelmes, jól szellőző fehérnemű nem segíti elő a gombák kis életét.
Ha anyukád nem tudja rád bízni miben alszol, mert egészségügyi aggályai vannak, javasold hogy menjetek el a gyermeknőgyógyászatra, és beszéljétek meg a doktorral a hálóruha kérdést.
Ha erre nem lenne hajlandó, sétálj el a gyerekorvosodhoz,vázold neki a problémát és kérj egy írásos véleményt bugyi ügyben. Furcsán fog nézni, de ha elmagyarázod a családi konfliktust, biztos nem utasít el.
Nem leszel feltétlenül beteg. Lehet, hogy anyukádnak volt/van ilyen problémája és ezért akarja ennyire, hogy bugyi nélkül aludj. Ha tiszta bugyi van rajtad, rendszeresen cseréled, nem leszel gombás, legalábbis nem a bugyiban alvástól.
Én egész életemben bugyiban aludtam, már a gondolatától is ráz a hideg, hogy anélkül aludjak. Nálunk amúgy a pizsama volt tiltólistás, gyerekkoromban anyám azt akarta hogy egy szál bugyiban aludjak. Emiatt nem vett nekem pizsamát. Nem mintha meggyőzött volna, mert inkább a napközben viselt ruhámban aludtam, minthogy levetkőzzek (pláne, hogy vele kellett egy ágyban aludnom). Végül lett pizsamám és később saját ágyam is.
Csak egy kérdés : ha megvan a havid, akkor hogy a francba lehet bugyi nélkül aludni?
Amúgy én mindig is fehérneműben aludtam, és jelentem semmi problémám sincsen. :)
Soha életemben nem aludtam bugyi nélkül. Kb 9 éves koromban lett először folyásom, majd 11 évesen megjött, szép is lett volna minden este ágyat húzni. Nekem nem kellemes, hogy mindenhol hozzám ér a takaró. Szabályos pizsama gyűjteményem van, rengeteg hálóingem, rövid és hosszú pizsamám, kezeslábasom. A családunkban ez a szokás.
20L
Ilyet én is hallottam már valakitől. :D
Én egyszer igy alszok egyszer ugy. Oly mindegy.
Állj ki magadért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!