Mit tegyek, hogy anya megértse, nekem így kényelmetlen aludni?
Figyelt kérdés
Már 12 vagyok és anya nem engedi hogy én döntsek hogy miben akarok aludni. Engem már zavar hogy nem aludhatok fehérnemű be, de anya szerint ez egészségtelen, meg hogy legalább éjszaka szelöznie kell mert begombasodik. Igaz ez? Tényleg beteg leszek ha bugyiban alszok? Mit mondjak neki, hogy megengedje?2016. júl. 13. 16:45
1/24 anonim válasza:
Ruhástul bebújsz az ágyba, aztán egy idő után levetkőzöl. Gondolom éjjel nem rángatja le rólad a takarót.
2/24 anonim válasza:
Én hálóingben és bugyiban alszok. Télen-nyáron. 11-12 éves korom óta alszok így, 16 vagyok. Eddig még semmi bajom nem volt. Nekem így kényelmes.
3/24 anonim válasza:
34 éves vagyok, soha nem aludtam fehérnemű nélkül és soha életembe nem volt még semmilyen gombás bajom. Szóval ez butaság. Én egyébként pont azért alszok fehérneműben, mert felfázással viszont volt bajom..
4/24 anonim válasza:
Nekem sokkal jobb egy pólóban aludni kényelmes laza rövidnacival, mint bugyiban. Én is úgy gondolom, nem jó, ha 0-24-ben bugyi van rajtad. Ha fogékonyabb vagy, okozhat gombát. Na meg jó lenne, ha szellőzne legalább este.
19L
5/24 anonim válasza:
21 vagyok és én is mindig bugyiban aludtam eddig. Semmi bajom... nem értem attól miért lenne gombás fertőzésed.
L
6/24 anonim válasza:
Soha nem aludtam bugyiban ...
Boven eleg napkozban abban lenni, amikor csak lehet kerulom a hasznalatat
Aludni meztelen alszom max egy meleg zoknit veszek fel telen
7/24 anonim válasza:
Este gondolom lefürdesz, tiszta bugyit veszel. Ettől nem lesz fertőzésed. Ellenőrzi? Mert az beteges lenne...
8/24 anonim válasza:
Szellőznie kell? Jesszusom, mi van a lábatok között? :)
Én szimplán csak azért bugyi nélkül alszom, mert úgy kényelmesebb. :D
22L
9/24 anonim válasza:
Nem hiszem, hogy aludnék bugyi nélkül. Szerintem undorító. Nem a bugyinélküliség, hanem a lepedő... nem lenne kedvem naponta mosni, de mivel bugyit naponta cserélek, ez lenne a logikus.
10/24 A kérdező kommentje:
Nem ellenőrzi, de nem tudok neki hazudni. Meg a fehérneműk a gardroba vannak és ha fürdés után bemegyek akkor megkérdezné hogy mit keresek. Meg nem szeretek ellenkezni vele, felek hogy talan tényleg beteg leszek, de mar nagyon zavar, azert is megyek későn aludni meg reggel azert kelek koran, mert zavar.
2016. júl. 13. 17:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!