Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Nektek kell a szüleitektől...

Nektek kell a szüleitektől engedélyt kérni, hogy kimehessetek a mosdóba/wcre/?

Figyelt kérdés
2016. júl. 12. 16:24
1 2 3 4 5 6
 51/57 anonim ***** válasza:
100%

nem,és soha nem is kellett engedélyt kérnem!

Vendégségbe sem, igy étterembe sem!

B..szna

2016. júl. 12. 20:56
 52/57 anonim ***** válasza:
100%

Konkrétan engedélyt kérni az óvodában kellett. Minden alkalommal el kellett darálni, hogy "tessékszíveslennikiengedniavécére". Ha egy gyerek épp kint volt a mosdóban, nem engedtek ki, meg kellett várni míg visszajön. Egyszerre csak egy gyerek lehetett kint, nehogy elkezdjen valakivel játszani a mosdóban.

Otthon így engedélykérés nem volt (kivéve ha ki akartam menni a házból), hanem mindig szólni kellett, hogy megyek wc-re. Ha nem szóltam és felálltam, anyám egyből átdöfött a tekintetével és jött a "hovamész". Gyakran az ablakból leste, hogy tényleg oda megyek-e ahová mondtam (7 éves koromig nem volt bent wc-nk). Ugyanígy kb. minden mozdulatot magyarázni kellett, inni, enni, pisilni, labdázni, kutyához megyek és mindig le is lett ellenőrizve. Ha valaki megkért valamire, először rá kellett nézni anyámra és ha ő bólintott akkor megcsinálhattam. Ha nem bólintott, akkor nemet kellett mondanom. Ha kérdeztek valamit, ugyanez, csak akkor válaszolhattam ha bólintott. Pedig abszolút szófogadó gyerek voltam, konkrétan még a levegőt is parancs szerint vettem, mégis folyton ellenőriztek. Szóval ez alapján nagyon is el tudom képzelni, hogy van olyan család, ahol engedélyt is kell kérni ha enni, aludni, wc-re megy az ember.

2016. júl. 12. 22:24
 53/57 A kérdező kommentje:
Gondolom akik azt írták, hogy kamu a kérdésem a 49 és 52-es válaszolónak sem hisz. Na ezért mondtam, hogy azért mert nem veled történik és elképzelni sem tudod, máshol még megtörténik. Köszönöm a válaszokat!
2016. júl. 12. 23:36
 54/57 anonim ***** válasza:
83%

Ez nagyon beteg.

Nekem volt egy ismerősöm, egy lány, akinek télen-nyáron sötétedés után nem lehetett kimennie az utcára, csak úgy, ha legalább 2 fiúismerős vele volt és hazakísérte.

Meg ha késett 10 percet a busz, már a telefonban ordítottak vele, hogy mi a f***ért nincs még otthon.

Az anyja még azt is megmondta neki, hogy 18 éves kora előtt nem lehet barátja, utána is csak akkor, ha ő LEELLENŐRIZTE és rábólint, de szex házasság előtt nem lehet.

Persze, ez nem jött be azért a lány sem volt h***e.

Vannak durva dolgok.

2016. júl. 13. 08:18
 55/57 anonim ***** válasza:
100%
Nem feltétlenül kamu. Csak nem a vallásosság a megoldás, hanem egy akarnok, erőszakos, mindig mindent kontrollálni akaró, ember. Akit ez akár még szexuálisan is izgathatott... 😒
2016. júl. 13. 08:46
 56/57 anonim válasza:
82%
nemhinném h kamu...nálunk is ez volt a nevelőszüleimnél kiskoromban...még a szobából se mehettem ki, megkérdezték hova megyek és minek?! ha nem válaszoltam vagy nem kértem engedélyt, nevelőanyám a hosszú körmeivel ugy belémcsipett h napokig látszott..
2016. júl. 13. 10:19
 57/57 anonim ***** válasza:
91%

Késéssel kapcsolatban nekem is volt, hogy valami miatt 5(!) perccel később értem haza és anyám a hajamnál fogva rángatott körbe az udvaron, miközben azt üvöltötte hogy életképtelen vagyok és sose lesz belőlem semmi. Aki nem hiszi el, hogy ilyen létezik, az örüljön, hogy számára ismeretlenek ezek a dolgok.

52.

2016. júl. 13. 19:38
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!