Nektek kell a szüleitektől engedélyt kérni, hogy kimehessetek a mosdóba/wcre/?
Figyelt kérdés
2016. júl. 12. 16:24
41/57 anonim válasza:
Ez létszükséglet! Senkitől nem kell ezért engedélyt kérni,ez alap dolog. Ha valóban igaz a kérdés, akkor el tudom képzelni azt is, hogy így kínozzák az illetőt. Nem mehet el, szörnyű alhasi és görcsös fájdalmai lesznek. Ha "megszegi",akkor pluszban verésben részesül.. Az meg nem egészséges, ha egy bármilyen korú fiatal odaáll a szülő elé engedélyt kérni a létszükségletű dolgok elvégzése miatt.... Ez beteges.. Irány a szakember!
42/57 anonim válasza:
Visszaolvastam, 38 vagyok. Attól függ mikor hány éves a gyerek. Ha kicsi akkor mehet bármikor, ha olyan 15 körüli akkor családi vacsoránál már fél óráig tudja tartani. Persze ha rosszul van, vagy kell neki nagyon akkor természetesen mehet. A verést el sem tudom képzelni elmiatt, embertelen. Csevegni étteremben elegáns vacsoránal viszont nem illik csak ha sürgős.
43/57 anonim válasza:
49%-es, nincs szó kajálásról. Ülsz a szobádban, pisilned kell, meg kell kérdezni anyut, hogy mehetsz-e.
44/57 A kérdező kommentje:
De most amúgy a vacsora meg étterem egyáltalán hogy jön ide?
2016. júl. 12. 18:38
45/57 anonim válasza:
# 43, csak a kérdést olvastam el. Ebben az esetben természetes hogy bármikor. Ennyi erővel aki így él vizet sem adna? Ugyanolyan fontos. Nem olvastam az előző válaszokat. Nagyobb gyerekre gondoltam, gondoltam folyon kimegy a mosdóba/telefonálni vacsora/esemény/program közben. Eszembe sem jutott, hogy valaki nem engedi ki a gyerekét. Engem kiengedtek és én is kiengedném a gyereket bármikor. Annyi lenne a zavaróha 10peerceet nem tudna várni egy felnőtt (!!) nem 10éves egy vacsorán. Ott is elkívérnem, nem haragudnék, de pl. egy 12 éves nagy sulis tudja tartani ha nincs épp probléája.
46/57 anonim válasza:
Lehetetlen elképzelni az egész szituációt
47/57 anonim válasza:
# 44, kérdező. Az én hibám. Csak az eredeti kérdést olvastam el. Nem ismertem a részleteket.
48/57 anonim válasza:
titokban netezel vagy arra is kaptál engedélyt?
49/57 anonim válasza:
Jó öreg kontrollálás.
Nálunk az ment, hogy édesanyám leírta az órarendemet és hogy mikor van az utolsó csengetés aznap.
15 percem volt hazaérni.
Egyszer késtem hosszabban, mert ottfelejtettem a kabátom, a takarítónő meg elrakta. Még kellett keresnem.
Anyám pofonnal fogadott, majd addig vert, míg be nem pisiltem. Ezek után ki kellett mosnom a holmim kézzel, és feltakaritani.
A húgom születésével változott a helyzet. Kollégista lettem, hétvégente inkább melóztam, csak otthon ne kelljen lennem.
50/57 anonim válasza:
Ismerek jehovásokat és hitgyüliseket is. Náluk nem szokás ez, szóval tudod kit nézz hülyének a kamuddal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!