Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Nektek kell a szüleitektől...

Nektek kell a szüleitektől engedélyt kérni, hogy kimehessetek a mosdóba/wcre/?

Figyelt kérdés
2016. júl. 12. 16:24
1 2 3 4 5 6
 21/57 A kérdező kommentje:
Nem nálunk történt ez. Még gimis éveim alatt volt egy osztálytársam aki megkérdezte ugyanezt a kérdést tőlünk. Azt hittük csak hülyéskedik és amikor elmondta mi van otthon még akkor sem hittünk neki. Egy alkalommal úgy jött suliba hogy a háta tele volt szíj nyomokkal, kérdeztük hogy mi történt vele, de nem mondott semmit. Szóltunk a tanároknak, pár hét múlva kivették a suliból a srácot. Nem hallottunk felőle többet. Pár napja sokszor eszembe jut, fogalmam sincs hogy miért és gondoltam megkérdezem, hogy ez mennyire bevett szokás másoknál. Egyébként az egyik válaszadó rátapintott a lényegre, a fiú apja vmelyik vallási "szekta" tagja volt, nem tudom pontosan.
2016. júl. 12. 16:52
 22/57 anonim válasza:
100%

Ha nincsenek odahaza,de hasmenésed van,akkor a kádba ülsz és kaka után a zuhanyfejjel szétcsapatod és lemosod a lefolyóba,hogy ne verjenek?

Ha otthon vannak és egymás után sokszor kell fosni,akkor mindegyik után kapsz verést,vagy csak a végén,egy nagyot?

WC tilos,de a netezés nem?

2016. júl. 12. 16:54
 23/57 anonim ***** válasza:
100%
A kivették a suliból azt jelenti, hogy nem engedték oda járni a szülő, vagy beavatkozott a gyámügy, és elvitte a gyereket?
2016. júl. 12. 16:57
 24/57 A kérdező kommentje:

Na lecsípte a végét, szóval nem tudom pontosan melyik, vagy a jehovások vagy a hitgyülisekhez tartozott az apja, meg gondolom az egész család is. Nem ismertük annyira őket. 15 évesek voltunk egyébként.

Nem tudom, egyszer csak nem jött többet suliba, ha kérdeztük ofőtől hogy mi van vele, azt mondta neki nincs ahhoz joga h erről felvilágosítást adjon

2016. júl. 12. 16:59
 25/57 anonim ***** válasza:
100%
Én még ilyet az életben nem hallottam. Még a bilizéshez sem kellett engedélyt kérném, 2 éves koromban...
2016. júl. 12. 16:59
 26/57 anonim ***** válasza:
100%
Annak a gyereknek az egész élete már el van cseszve.
2016. júl. 12. 17:03
 27/57 anonim ***** válasza:
100%

Nekem sorszámot kell húzni, majd anyám odajön a kistányérral amibe be kell dobnom egy fém százast. Kapok egy kis wc papírt, aminek csak a felét használhatom ,mert apám szerint a másik fele később jól jöhet.

Max 5 percet maradhatok, a tovább maradok akkor apám bejön, és kihajít..

NAjóóóó ez nem igaz... Utoljára az iskolában óra alatt kértem engedélyt, hogy budira mehessek.

2016. júl. 12. 17:10
 28/57 anonim ***** válasza:
100%

"Ha egyedül vagy otthon akkor meg kell várnod amíg hazaérnek és csak akkor mehetsz el. Lefekvés előtt elmész, éjszaka nincs wczés."

Aha, persze. Mi meg ezt el is hisszük, mi? Hihetetlen, hogy nekem törölték az illuminatis poénkodó válaszomat egy kérdés alól, de ilyen átlátszó kamu kérdéseket meg kint hagynak.

2016. júl. 12. 17:17
 29/57 anonim ***** válasza:
100%

Azt hittem hogy csak valaki nagyon unatkozik.

S a gyerek meg hagyta is magát is vagy mi??

2016. júl. 12. 17:23
 30/57 anonim ***** válasza:
100%
Ez nagyon beteg....
2016. júl. 12. 17:28
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!