Nektek kell a szüleitektől engedélyt kérni, hogy kimehessetek a mosdóba/wcre/?
Ha nincsenek odahaza,de hasmenésed van,akkor a kádba ülsz és kaka után a zuhanyfejjel szétcsapatod és lemosod a lefolyóba,hogy ne verjenek?
Ha otthon vannak és egymás után sokszor kell fosni,akkor mindegyik után kapsz verést,vagy csak a végén,egy nagyot?
WC tilos,de a netezés nem?
Na lecsípte a végét, szóval nem tudom pontosan melyik, vagy a jehovások vagy a hitgyülisekhez tartozott az apja, meg gondolom az egész család is. Nem ismertük annyira őket. 15 évesek voltunk egyébként.
Nem tudom, egyszer csak nem jött többet suliba, ha kérdeztük ofőtől hogy mi van vele, azt mondta neki nincs ahhoz joga h erről felvilágosítást adjon
Nekem sorszámot kell húzni, majd anyám odajön a kistányérral amibe be kell dobnom egy fém százast. Kapok egy kis wc papírt, aminek csak a felét használhatom ,mert apám szerint a másik fele később jól jöhet.
Max 5 percet maradhatok, a tovább maradok akkor apám bejön, és kihajít..
NAjóóóó ez nem igaz... Utoljára az iskolában óra alatt kértem engedélyt, hogy budira mehessek.
"Ha egyedül vagy otthon akkor meg kell várnod amíg hazaérnek és csak akkor mehetsz el. Lefekvés előtt elmész, éjszaka nincs wczés."
Aha, persze. Mi meg ezt el is hisszük, mi? Hihetetlen, hogy nekem törölték az illuminatis poénkodó válaszomat egy kérdés alól, de ilyen átlátszó kamu kérdéseket meg kint hagynak.
Azt hittem hogy csak valaki nagyon unatkozik.
S a gyerek meg hagyta is magát is vagy mi??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!