Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Nektek kell a szüleitektől...

Nektek kell a szüleitektől engedélyt kérni, hogy kimehessetek a mosdóba/wcre/?

Figyelt kérdés
2016. júl. 12. 16:24
1 2 3 4 5 6
 31/57 A kérdező kommentje:

Hagyta szerencsétlen. Suliba is mindig cseszegetve volt. Az a tipikus kis sovány, szemüveges, kettőt alig merek szólni fiú volt. Kitűnő tanuló volt, de szerintem akkor el elverték volna, ha rosszabb jegyet vitt volna haza.

Volt egy húga is, ő akkor még általános suliba járt de mivel mellettünk volt az iskola sokszor láttuk amikor mentek haza. A kis csajon mindig földik érő szoknya és hosszú ujjú pulóverféleség volt, még nyári szünet előtt is, amikor volt hogy már 30 fok körül járt a hőmérséklet.

2016. júl. 12. 17:32
 32/57 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem kérdezés nélkül is tudod, hogy ez az elképzelés mennyire abszurd, természetesen semennyire sem "bevett szokás".

Soha nem hallottam még ilyenről, és attól még, hogy te igen, nem jelenti azt, hogy máshol is csinálják. Ehhez már tényleg nagyon extrémen balfaxnak kell lennie a szülőnek.

2016. júl. 12. 17:35
 33/57 A kérdező kommentje:
Sok "bevett szokásról" halottam már más családokban amit addig el sem tudtam volna képzelni.
2016. júl. 12. 17:37
 34/57 anonim ***** válasza:
100%
Hát szerintem ez egy magától értetődő természetes dolog, hogy az embereknek vannak szükségleteik. Akkor is ha kikéreszkedsz meg akkor is ha nem.
2016. júl. 12. 17:47
 35/57 anonim ***** válasza:
100%
Na neeeee, jó a fantáziád,hihetetlen dolgokat ki tudsz találni.
2016. júl. 12. 17:49
 36/57 anonim válasza:
9%

Na persze... Wc-re külön engedélyt kell kérned, de az internetet meg szabadon használhatod, hogy ilyen hülyeségeket találj ki.

Igen, lehet vannak olyan beteg emberek, akiknél engedélyt kell kérni erre, meg se lepődnék, azok után, hogy valaki halálra éhezteti a gyermekét, vagy egy sufniba zárja be, és az ablakon kell kiöntenie a pisijét, de az valószínűleg nem a számítógépén vagy az okos telefonján ütné el az időt...

2016. júl. 12. 17:50
 37/57 anonim ***** válasza:
85%

Bocs az offért, az érdekes, hogy ha azt hiszitek, saját sztori, akkor jön a kamuzás, ha azt meséli, hogy valakivel volt ilyen, akkor már elhiszitek?

Asszem, megértettem a pletyka lélektanát.

2016. júl. 12. 17:56
 38/57 anonim ***** válasza:
0%
Felnőtt és külün élő nő vagyok, ha családi vacsora van akkor nem állok fel, nyilván tudom tartani vagy elintézem előtte. Ha nagyon kellene, akkor elnézést kérnék és felállnék. nem lenne belőle semmi kellemetlenség. Csak a főkérdést olvastam a többi választ nem.
2016. júl. 12. 18:05
 39/57 A kérdező kommentje:

Írtam, hogy nem velem kapcsolatos a kérdés. Egyébként nem, nem volt még mobilja sem a srácnak.

Megértem amúgy, hogy sokan kamunak gondolják a kérdést, mi sem hittük el. De azért mert vmi nem veled történik az nem azt jelenti, hogy valahol máshol nem létezik a probléma.

2016. júl. 12. 18:08
 40/57 anonim ***** válasza:
72%
Yaya!
2016. júl. 12. 18:10
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!