Ha kitesznek otthonról és még főiskolára járok, mit tudok kezdeni azon kivül, hogy otthagyom az iskolát?
A sulit ne hagyd ott!!!
Amúgy mi a legfőbb problémàja a szüleidnek?A kapcsolatotokat kellene inkàbb helyrehozni vhogy.
Menj el diákmelózni, járulj hozzá a költségekhez, és nem kell különösebben hazajárnod se, ha nem bírjátok egymást elviselni.
Hány éves vagy és mióta gyűröd a sulit?
Diákmunkázom, de az nagyjából arra elég, hogy ruhékat, tisztálkodási szereket, néha egy fagyit vagy bármi mást vegyek. Nem annyi, hogy megèljek belőle.
Ez már helyrehozhatatlan. Szimplám az a bajuk, hogy vagyok és legfőkébb lány vagyok.
a kollégium azért nem annyira drága,hogy diákmelóból ne lehessen fedezni. ha csak hétvégeken dolgozol, már akkor is megvan. de ha esetleg hétköznap is ki tudsz hagyni 1-2 előadást,hogy helyette dolgozz,az még jobb. nyilván vizsgaidőszakban csak tanulj.. de a többi időszakban lehet dolgozni is.
esetleg nincsen levelezőn a szakod?akkor teljes munkaidős melót is vállalhatsz.. akkor meg maradna az albérlet , úgy hogy többen bérlitek. nem sokkal drágább, mint a koli.
esetleg diákhitel? a szabad felhasználású. ha piacképes szakon vagy,akkor megéri.
a sulit semmiképpen se hagyd ott.. egyrész nem lesz végzettséged, másrészt perkálhatod vissza az eddigi tandíjat!! remélem ezzel tisztában vagy. nem olyan egyszerű otthagyni.
Kollegium es rokontartas es diakmunka csaladi nem tudom jar felnott tanulo gyerekre.
En estin vegeztem munka mellett kozos alberletben tobb csoro diakkal 4 vettunk ki egy kis panelt.
Azert mert iszonyu csorosagbol jottem nem tudtak szuleim tamogatni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!