Anyukám miért beszél ki a hátam mögött?
Anyukám és a húgom folyamatosan kibeszél a hátam mögött, akkor is ha tudják, hogy hallom. Nagyon rosszul esik, de ez őket egyáltalán nem zavarja. A húgom mindig kiforgatja a szavaimat meg hazugságokat talál ki, hogy engem rossz színben tüntessen fel. Mostanára már ilyen családi szokás lett szinte, hogy ő és anya engem szapulnak hangosan a másik szobában és meg ülök az asztalnál és hallgatom. Anyukám nagyon csúnyákat mondott ma rám a húgomnak és olyan nagyon fájt, hogy elsírtam magam és nem értem, hogy mivel érdemeltem ki. :"(
16/L
Nem vagy egyszerű helyzetben, bárkit nagyon megviselne egy ilyen folyamatos családi maceratúra. Ami óriási szerencse, hogy értelmes vagy és fel is ismerted a tanulásba fektetett munka jelentőségét. Ha így folytatod tovább, minden lelki terror ellenére sikerre vagy ítélve - kapaszkodj ebbe a tudatba, amikor mélyponton vagy.
Nem tudom, melyik országban szeretnél továbbtanulni, és Németországban vagyok orvos, és a helyiek sokat panaszkodnak a szűk keretszámok miatt. Annak ellenére, hogy Magyarországon végeztem, és ott is kezdtem el a szakorvosképzést, gond nélkül felvettek elsőre német egyetemi klinikára, és kint is szakvizsgáztam le. Azt akarom ezzel mondani, hogy nagyon drukkolok a felvételidhez, de a világért se ess kétségbe, ha "csak" magyar egyetemre kerülnél be. Értelmes, szívós ember előtt előbb-utóbb lehullanak a falak.
Köszi mindenkinek a választ.:)
Puszi! :*
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!