Anyukám miért beszél ki a hátam mögött?
Anyukám és a húgom folyamatosan kibeszél a hátam mögött, akkor is ha tudják, hogy hallom. Nagyon rosszul esik, de ez őket egyáltalán nem zavarja. A húgom mindig kiforgatja a szavaimat meg hazugságokat talál ki, hogy engem rossz színben tüntessen fel. Mostanára már ilyen családi szokás lett szinte, hogy ő és anya engem szapulnak hangosan a másik szobában és meg ülök az asztalnál és hallgatom. Anyukám nagyon csúnyákat mondott ma rám a húgomnak és olyan nagyon fájt, hogy elsírtam magam és nem értem, hogy mivel érdemeltem ki. :"(
16/L
Én is csak azt javaslom, hogy ne megfelelni próbálj nekik, mert úgyis mindenbe bele fognak kötni. Inkább próbálj meg kiépíteni magadban valamiféle védelmi mechanizmust, mielőtt a sárga földig rombolják az önbizalmadat és az önértékelésedet. PL. ha hallod, hogy rólad beszélnek, ne figyelj, inkább menj ki, és gondolj arra, hogy húgodból csak az irigység beszél, anyukádban pedig van valami tudatos vagy tudattalan rivalizálás. Igen, van ilyen anya és lánya között.
Szóval gondolj arra, hogy nincs igazuk, te még sokra fogod vinni orvosként.
Egyébként ki finanszírozza a külföldi tanulmányaidat? Van félretett pénzed a diákmunkából arra az esetre, ha azt mondják, nem adnak egy vasat sem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!