Anyukám rengeteget beszél, idegesítően sokat. Mit lehetne tenni, hogy észre vegye magát?
Nemedet nem írtad, de tudjad, hogy általánosságban a nők többet beszélnek.
Igazából a válasz a kérdésedre személyiségfüggő.
Én pl. úgy oldom meg, ha valaki túl sokat beszél,hogy udvarisasan, de otthagyom (mondom valami dolgom van) ..vagy, elkezdem irányítani a beszélgetést és elkezdek egész másról beszélni, ezzel kizökkentem.2-3 kizökkentés után elfelejti miről beszélt.
A kérdés az, h meghallgatod, vagy pofákat vágsz, te mesélsz-e neki.
Vagy egyszerűen idegesít a léte, de az jó, hogy esetleg eltart, van tiszta ruhád stb.
Két dolgot tehetsz, vagy meghallgatod, vagy költözöl, mert az borzasztó álszentség, h panaszkodsz rá, mondvacsinált kifogást keresel, de közben az előnyöket élvezed.
Én is túl sokat beszélek, és ez csak egy hibám a sok közül. Anyám is túl sokat beszélt, menekültünk előle, ha elkezdte a meséit. Meghalt, azóta nagyon hiányzik, szeretném, ha még mindig menekülni kellene előle.
Én a munkahelyemen próbálom kiélni magamat, mert nem vagyok ugyan egyedülálló, de nincs kivel beszélgetnem.
Tapintatosan nem lehet megoldani ezt a problémát. Ha szólsz neki, megsértődik - én is ezt tenném -, az én családom úgy csinál, mintha figyelnének rám, de nem válaszolnak, nem is tudják, hogy miről beszéltem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!