Mit csináljak ilyen helyzetben? (többi lent! )
Nos,tudni kell apám alkoholista,jovoheten jon hozzánk es kifizeti a sulikezdesre nemi penzt. Apa nem fizet/fizetett SOHA-SOHA rendesen gyerektartast,tobb millio forinttal van elmaradva,feljelenteni nem tudom,nincs allando munkaja. De a nagyszuleim akik betegek(leukemia es es mas szivugyi bajok). Kituno tanulo vagyok,az iskola legjobb 3mas listajaban is benne vagyok.. Iden is 9dicseretem volt a 10 tantargybol,felvettek a legnehezebb iskolaba a kornyeken (hatosztalyos -azaz emeltszintent tanulunk mindent) es apam a ballagasomra se tudott eljonni. Na most.. Szeretnek egy uj telefont..1éve vettem sajat penzbol egy nagyon gagyi LGt ,mert muszaj volt a tanulashoz. De mara?mar tonkrement. Anyammal beszeltem hogy gyujthetek e penzt es azt mondta hogy nem. Csak akkor kaphatok telefont ha edesapam hajlando megvenni. (nem ajfon 8s+ mit tudom én miket szeretnek venni. Egy szimpla samsungot amit lehet hasznalni sokaig. Anyam szerint eselytelen,de apamat mar majdnem egy eve nem lattam es hogyan tudnek beszelni a fejevel??
13,5/L
Diakmunkat az egyik ismerosunknel vallaltam es o adott penzt..
Es mint mondtam ,hatosztalyos gimnaziumba megyek.. Es kepzeld.. Nyelvtanbol dicseretes otos lettem,de mivel emlitettem hogy rossz a telefonom,nem lehet kezelni normalisan
És akkor mi van, ha evvesztes vagy? 😂
Az hogy jön idő, vagy attól, mert evvesztes vagy nagyobb érdem, hogy jól tanulsz? Vagy mi? 😂👏🏻
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!