Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit csináljak ilyen helyzetben...

Mit csináljak ilyen helyzetben? (többi lent! )

Figyelt kérdés

Nos,tudni kell apám alkoholista,jovoheten jon hozzánk es kifizeti a sulikezdesre nemi penzt. Apa nem fizet/fizetett SOHA-SOHA rendesen gyerektartast,tobb millio forinttal van elmaradva,feljelenteni nem tudom,nincs allando munkaja. De a nagyszuleim akik betegek(leukemia es es mas szivugyi bajok). Kituno tanulo vagyok,az iskola legjobb 3mas listajaban is benne vagyok.. Iden is 9dicseretem volt a 10 tantargybol,felvettek a legnehezebb iskolaba a kornyeken (hatosztalyos -azaz emeltszintent tanulunk mindent) es apam a ballagasomra se tudott eljonni. Na most.. Szeretnek egy uj telefont..1éve vettem sajat penzbol egy nagyon gagyi LGt ,mert muszaj volt a tanulashoz. De mara?mar tonkrement. Anyammal beszeltem hogy gyujthetek e penzt es azt mondta hogy nem. Csak akkor kaphatok telefont ha edesapam hajlando megvenni. (nem ajfon 8s+ mit tudom én miket szeretnek venni. Egy szimpla samsungot amit lehet hasznalni sokaig. Anyam szerint eselytelen,de apamat mar majdnem egy eve nem lattam es hogyan tudnek beszelni a fejevel??

13,5/L

2016. jún. 19. 19:10
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Hat csak annyi hogy mindjárt 14vagyok😂 es sajnos nem osztondijas,viszont nagyon surgosen kene mostmar egy tartos okostelefon,mert megyek most is angoltaborba ahol egesz nap tanulok,szeptemberben rakom le a kozepfoku angolt:)))
2016. jún. 19. 22:13
 12/18 anonim ***** válasza:
83%
hogy lehet 13 éves korodban diákmunkád? 16 éves kortól lehet menni hivatalosan...
2016. jún. 19. 22:32
 13/18 anonim ***** válasza:
75%
Eléggé kamu kérdésnek tűnik... 13 évesen diákmunkáztál? És ha 13,5 éves vagy ,akkor nem 7-esnek kellene lenned? Miért ne engedné meg anyád a telefont ,ha van saját pénzed? És akkor miért nem veszel magadnak egyedül 1 telefont? És hogy lettél te nyelvtanból 5-ös?
2016. jún. 19. 22:33
 14/18 A kérdező kommentje:

Diakmunkat az egyik ismerosunknel vallaltam es o adott penzt..

Es mint mondtam ,hatosztalyos gimnaziumba megyek.. Es kepzeld.. Nyelvtanbol dicseretes otos lettem,de mivel emlitettem hogy rossz a telefonom,nem lehet kezelni normalisan

2016. jún. 19. 22:39
 15/18 anonim ***** válasza:
34%
És? Én is hatosztályosba járok ,de 7-ben 13(,5) éves voltam. Ó ,el is felejtettem ,hogy minden a telefon hibája... Mert nem lehet átolvasni azt ,amit leírtál ,és talán még ki is javíthatnád a hibáidat... Én nem szoktam kiakadni azon ,ha valaki nem ír helyesen ,míg nem lép át egy bizonyos határt ,de ha még valami másra is fogja... És már bocsánat ,de ahogy itt próbálod fényezni magad ,hogy kitűnő lettél... Ez szép és jó ,de általánosban nem nagy érdem. Első 4 évben tanulás nélkül kitűnő voltam ,5-6-ban egész évben összvissz 3-4 órát tanultam ,és "benne voltam az iskola 3-mas listájában". És ezek után én írtam az iskolában (ahova mentem) a legjobb felvételit ,az országos 10-ben is benne voltam. Tehát nem nagy eredmény. Nem fényezni akartam magam ,csak megmutatni ,hogy ez idáig nem sokat számít. De ha már ennyire kimagasló vagy ,akkor miért nem bírsz semmit sem kezdeni egy ilyen helyzettel? Miért nem bírsz kiállni magadért? Nem bírod megmondani anyádnak ,hogy neked igenis kell az a telefon ,és megveszed a saját pénzedből? Vagy miért nem mered megmondani az apádnak azt ,hogy igenis megveszi neked a telefont ,mert már milliókkal tartozik neked? És ne próbáld meg azt mondani ,hogy nem tudod elérni ,mert ez hülyeség...
2016. jún. 19. 23:06
 16/18 A kérdező kommentje:
De evvesztes is vagyok. Egyebkent meg a kituno tanulas,meg az hogy kiallok?magamert nem fugg ossze. Attol en nem lehetek egy ember aki szorongasokkal kuzd? Mar ne is haragudj. De ez mar nem rad tartozik. Nem elsz/eltel a csaladi helyzetemben.. De nem?is az a lenyeg. Csak hogy ilyenkor jonnek ezek a kommentek. Nagy segitseg vagy te is.amugy mi a bajod a helyesirasommal? Mert szerintem amit leirtam az elejen (a fokerdes),abban nem volt helyesirasi hiba. De nem kell ide kioktato ora. Es nem felvagtam,mint ahogy te sem. De mar lenyegtelen a kerdesem,mert edesapam lemondta a talalkozot.
2016. jún. 20. 14:32
 17/18 anonim válasza:
Mennyibe pénzed van? Pontosan mien telót akarsz venni?
2016. jún. 20. 21:10
 18/18 anonim ***** válasza:

És akkor mi van, ha evvesztes vagy? 😂

Az hogy jön idő, vagy attól, mert evvesztes vagy nagyobb érdem, hogy jól tanulsz? Vagy mi? 😂👏🏻

2016. jún. 21. 07:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!