Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit csináljak ilyen helyzetben...

Mit csináljak ilyen helyzetben? (többi lent! )

Figyelt kérdés

Nos,tudni kell apám alkoholista,jovoheten jon hozzánk es kifizeti a sulikezdesre nemi penzt. Apa nem fizet/fizetett SOHA-SOHA rendesen gyerektartast,tobb millio forinttal van elmaradva,feljelenteni nem tudom,nincs allando munkaja. De a nagyszuleim akik betegek(leukemia es es mas szivugyi bajok). Kituno tanulo vagyok,az iskola legjobb 3mas listajaban is benne vagyok.. Iden is 9dicseretem volt a 10 tantargybol,felvettek a legnehezebb iskolaba a kornyeken (hatosztalyos -azaz emeltszintent tanulunk mindent) es apam a ballagasomra se tudott eljonni. Na most.. Szeretnek egy uj telefont..1éve vettem sajat penzbol egy nagyon gagyi LGt ,mert muszaj volt a tanulashoz. De mara?mar tonkrement. Anyammal beszeltem hogy gyujthetek e penzt es azt mondta hogy nem. Csak akkor kaphatok telefont ha edesapam hajlando megvenni. (nem ajfon 8s+ mit tudom én miket szeretnek venni. Egy szimpla samsungot amit lehet hasznalni sokaig. Anyam szerint eselytelen,de apamat mar majdnem egy eve nem lattam es hogyan tudnek beszelni a fejevel??

13,5/L

2016. jún. 19. 19:10
1 2
 1/18 A kérdező kommentje:
Az lemaradt hogy a nagyszuleim kuldtek penzt karácsonyra es szulinapomra is,apam megígérte hogy most sokkal tobb penzt kuld ,es meg kevesebbet kuldott mint amennyit eddig kuldott.. Miert nem gyujt ra,ha tudja hogy megigerte?
2016. jún. 19. 19:16
 2/18 anonim válasza:
17%
Keress rá facebookon, ha nem is ismered, kérdezd meg a nevét, aztán próbáld meg sajnáltatni magad: jaaaaj apa, nem tudok közösségi életet élni amíg nincs telóm, nem kellene drága, csak használható, stb... ezt addig csináld, amíg nem ajánlja fel magától hogy vesz neked egyet. Ha egy negyed óra-húsz perc alatt nem tudod meggyőzni, akkor kérdezd meg te: Nem tudsz adni nekem egy telefont? Úgyis megdolgoztam érte, tanultam, stb... itt is meggyőzni, hogy megérdemled. Ha nagyon nem megy, akkor mondd neki, hogy győzze megy anyukádat. Ha ez is remélytelen, akkor keress valami egyszerű "munkát" amiért kapsz pénzt, pl.: öreg néniknek segíteni kapálni, füvet nyírni, fele annyiért mint egy szakember. Ha ezt sem engedik akkor titokban, ha úgy semm, akkor nem tudok segíteni. Meg kell várnod amíg külön költözöl vagy 18 leszel.12,5/f
2016. jún. 19. 19:18
 3/18 A kérdező kommentje:
Hat figyelj.. Nem fogok nyavalyogni,mert van onbecsulesem.. En felajanlottam hogy megveszem,de anyam azt is megtiltotta. Azt is felajanlottam hogy a mamam mutetjebe adok bele penzt,de elutasitotta. Csak a sajat nyoromarol motyog,amikor felevente felhivom,hogy esetleg kifizetne e a tesom tandijat ha mar egyszer megigerte... Attol hogy 14leszek,az nem azt jelenti hogy en egy h*lye p**sa vagyok.. Csunyan se szoktam beszelni de most nem talaltam normalis kifejezest..😔😅
2016. jún. 19. 19:25
 4/18 A kérdező kommentje:
Egyebkent ismerem apamat😔sajnos.szoval nem kell rakeresni facen.. Nincs is neki..
2016. jún. 19. 19:35
 5/18 anonim válasza:
49%
Akkor nem tudok segíteni. És bocsi, hogy kihoztalak a sodrodból. :(
2016. jún. 19. 20:14
 6/18 anonim ***** válasza:
100%

"Anyammal beszeltem hogy gyujthetek e penzt es azt mondta hogy nem. Csak akkor kaphatok telefont ha edesapam hajlando megvenni."

ezt nem igazán értem

miért nem gyűjthetsz rá?

2016. jún. 19. 20:46
 7/18 A kérdező kommentje:
#6 ezt sajna en se ertem😨
2016. jún. 19. 21:00
 8/18 anonim ***** válasza:
0%
OFF:Csak úgy kérdezem: honnan van egy 13,5 éves gyereknek több tízezer forintja? Hogy még ajándékba is tudna adni a telefonvásárlás mellett? ON
2016. jún. 19. 21:35
 9/18 A kérdező kommentje:
Diakmunka,evek ota a szulinapok es a tobbi unnep.. Kb 3eve gyujtok...anyam azt nem engedi hogy sajat magamnak megvegyen..o inkabb apamra merges es azert akarja azt hogy o vegye meg..
2016. jún. 19. 22:02
 10/18 anonim válasza:
Mi az hogy 13,5 éves? Vagy 13 éves legfeljebb... :D Hát eléggé szerencsétlen helyzetbe vagy de ha ösztöndíjas szakmára mész akkor az ösztöndíjból tudsz venni elég jó telefont.
2016. jún. 19. 22:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!