Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit tudnék tenni alábbi...

Mit tudnék tenni alábbi helyzetben? Nagyon félek

Figyelt kérdés
21 éves lány vagyok, apukámmal és anyukámmal élek, 6 éve van egy barátom 2 éve ő is nálunk lakik. Nem régiben meg vert én ekkor dobtam, azóta fenyeget h megöl, úgy megver h gyerekem n lesz, apumat manipulálja, anyum nem tudja mit csináljon, én nagyon félek. Megfenyegetett hogy az egész életemet tönkre teszi ha elmondom mitörtént, nagyon féltem, de elmondtam, apum nem hitte el, el kell mennem a lakásból mert bántani fog de nincs hova? Kérem szépen segítsetek!
2016. ápr. 3. 09:56
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Gondolom látleletet nem vetettél, azzal tudtál volna fordulni a rendőrséghez. Amit tehetsz, hogy ha legközelebb a közeledbe megy, akkor azonnal hívod a rendőrséget.
2016. ápr. 3. 10:01
 2/13 anonim ***** válasza:
96%

Feljelented?

Távolságtartási végzést kérsz ellene?

2016. ápr. 3. 10:22
 3/13 anonim ***** válasza:
95%

Miért neked kell elmenni?

Neki kell.Ha nem hisznek neked,akkor megmondod a szüleidnek,hogy részedről vége,nem szereted ezt a fiút,vele a szüleid előtt határozottan közlöd, hogy költözzön el.Azt sem értem,ha a szüleiddel éltek,hogy tudott megverni,miért nem kiáltottál segítségért?

Ha nemrég vert meg,akkor még kell,hogy nyoma legyen, 30 napig lehet feljelentést tenni,még most sem késő látleletet vetetni.

2016. ápr. 3. 10:26
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
Miért neked kell elmenni, miért nem a srácot hajítjátok ki? Ha apád nem hisz neked, tegyél feljelentést a rendőrségen, és told oda az orra alá. Neked nincsenek barátaid, bárki rokon, ismerős, aki melléd állna, s segítene apáddal megértetni, mi történt, aztán közös erővel kipakolni a srác cuccait, lecserélni a zárat?
2016. ápr. 3. 10:31
 5/13 anonim ***** válasza:
29%
Ő már, ilyen durva testi bántalmazás után nem nevezhető barátomnak.Miért vert meg, ha nem titok? Most képzeld el, hogy még nem is a férjed, de elver.Még örülhetsz neki, hogy kisétálhatsz ebből a kapcsolatból.A tanácsom, hogy ne közlekedj egyedül az utcán.Mindig valakihez mellett menj, vagy előtt.Lényeg, hogy ne legyél egyedül.Tedd meg a feljelentést.Kérj távoltartást a rendőrségen.Amig távoll van, addig meg kipakoljátok a cuccait.Ez nem így működik, ahogy ő elképzeli.Van erre egy mondás:Adj a Tóthnak szállást, kiver a házadból.Azért megfélemlítéssel ne hagyd magad teljesen elintézni.Mert azért van a törvény, hogy rend legyen.Fel a fejjel, lesz még ennél jobb is majd, valamikor.
2016. ápr. 3. 10:57
 6/13 anonim ***** válasza:
89%
Milyen apád van? Ha az én lányomra, vagy bármelyik családtagomra kezet emelne valaki, biztos mentő vinné el.
2016. ápr. 3. 11:27
 7/13 anonim ***** válasza:
47%
Szoval a pasid maradt a szuleiddel, te pedig elcuccoltal? Szep..Valamit nagyon nem jol csinalsz..6 ev alatt csak sikerult kiismerned ezt a vadbarmot nem??! Ki emel kezet nore? Egy gyava alak..ennek csak a pofaja nagy. Ha nincs merszed feljelenteni, akkor legyen nalad mindig paprika spray..nem tudom mi mast mondjak..
2016. ápr. 3. 11:39
 8/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm, a verést azért kaptam mert n mutattam meg a telefonom, kb 2 hete történt, ilyenkor is él még a látlelet? Azt a körzetinél kell megcsináltatni?
2016. ápr. 3. 18:01
 9/13 anonim ***** válasza:
45%
30 napon belül megcsináltathatod, kérdés, van-e valami értékelhető nyom még rajtad. Háziorvos is megcsinálja, 3500 Ft a díja.
2016. ápr. 3. 18:16
 10/13 anonim ***** válasza:
0%

"a verést azért kaptam mert n mutattam meg a telefonom"

Ezek szerint rájött, hogy másik pasid is van?!

2016. ápr. 3. 19:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!