Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit lehet tenni ebben a...

Mit lehet tenni ebben a helyzetben?

Figyelt kérdés
18 éves lány vagyok.A barátom nemrég hagyott el 1 év után és beszélünk néha de úgy érzem,hogy csak erőltetett az egész.A szüleim mindig veszekednek és egymással vagy velem.Most is nemrég le lettem ordítva,hogy miért nem tanulok ebben a pillanatban soha sem lát tanulni(apám)már tudom kb. az összes tételt de mind1.Elegem van már nincs kedvem élni sem.Amióta a barátom otthagyott ismét kezdett kiújulni a depresszióm és a szüleim meg csak rontanak ezekkel :/ nem segítenek soha nem értik meg,hogy piszok rossz most nekem.Meg se próbálnak vígasztalni.Voltam már depressziós,akkor is csak rontottak a helyzeten és nem szeretnék az lenni megint de sajnos kezd kialakulni:(
2016. máj. 28. 11:58
 1/6 anonim ***** válasza:
El kellene foglalni magad. Sport, önkéntes munka, kirándulás?
2016. máj. 28. 12:03
 2/6 A kérdező kommentje:
nem ezzel van a baj,hogy nem tudom elfoglalni magam,hanem azzal,hogy el vagyok már nagyon keseredve.
2016. máj. 28. 12:05
 3/6 donmogyoróscsirke ***** válasza:
68%
Első válaszadó jó tippeket adott! Foglald le magad! De ha esetleg úgy éreznéd ki akarod beszélni magadból az egészet, írj nyugodtan!
2016. máj. 28. 12:05
 4/6 A kérdező kommentje:
második válaszoló:köszönöm írok privátot :)
2016. máj. 28. 12:06
 5/6 megadeth18 ***** válasza:
54%
Hali. Menj el bulizni! (Persze csak normális helyre). Nekem is írhatsz privit, ha gondolod. Én sok ismerősömet kibeszéltem a depresszióból. 21/F
2016. máj. 29. 00:02
 6/6 anonim ***** válasza:

depist nem szabad vigasztalni ki kell mozditani a mélypontról a szüleid ezt akarják elérni

sokat segitene ha eljárnál sportolni ott találnál olyat aki gyorsan elfelejtetné az exet

igyál citromfű teát, magnézium... de a legfontosabb hogy mozdulj ki hogy túl legyél a tető ponton onnan könyebb lesz

2016. máj. 29. 01:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!