Mit lehet tenni egy ilyen helyzetben? Nagy sürgős!
Apukám és anyukám között nagyon rossz a viszony pár éve.Apa gyógyszert szedett és ráivott és tönkre tett minket lelkileg.
Aztán elment befeküdt egy kórházba és leszokott a gyógyszerről a piáról nem.Most ugyanúgy terrorizálja anyukámat lelkileg mint előtte.Úgy érzem teljesen tönkre mentem nem tudok koncentrálni a suliba, félek hogy egyszer komolyan fizikailag is bántalmazni fog minket.Anya nem mer tőle elválni én viszont nem bírom tovább.
Mit tehetek ilyen helyzetben? Nagyon össze vagyok zuhanva lelkileg. 18/L
beszélj anyukáddal kettesben és mondd el az aggodalmaidat + hogy mellette állsz, hogyha el szeretne válni .
nyilván neki kell dönteni, de segíthet, hogyha tudja, hogy mellette vagy.
Sokan nem értik ezeket a helyzetek főleg az utolsó kommentelő....
Ismerős a helyzeted nálunk pont ez van de már nem otthon élek a rendőri intézkedések miatt folytonos balhék a pia miatt elköltöztem. Nem tudtam segíteni a családtagokon max a nem kívánt személy kilakoltatását tervezzük mivel nincs a nevén semmi csak oda van bejelentve... ha fél édesanyád elválni az sem kötelező mennyetek el ha őt nem tudjátok kitenni a lakásból és kérjetek távol tartási végzést. Így nyugodtabb élhetsz inkább egy csonka családban minthogy örök terrorban és elnyomottan rettegésbe... együtt érzek..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!