Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szülőként ti elengednétek a...

Szülőként ti elengednétek a 16 éves lányotokat egy húszéves férfi lakására beszélgetni?

Figyelt kérdés

Nem sokat lehet tudni a fiúról, de annyi már nyilvánvalóvá vált, hogy intelligens, tanult.

Ti is belegondolnátok ebbe nagyon bizarr dolgokat?

2016. jún. 15. 13:28
1 2 3 4 5 6 7
 41/66 anonim ***** válasza:
80%
Hidd el, van ott más is, ápolj jó kapcsolatot a lányoddal, hogy őszintébb legyen :) és akkor nem ezen fog kattogni az agyad
2016. jún. 15. 16:53
 42/66 anonim ***** válasza:
45%
Nem ertem, hogy itt miert mindenki a szexet irja meg kapcsolatot meg minden ilyesmit. Egy tinilany fel akarna menni egy olyan srac lakasara (ahol kettesben lennenek nyilvan) akirol szinte semmit nem tud. En nem a szextol feltenem meg nem a tini kapcsolatokrol kezdenek gondolkodni, hanem arrol hogy miert ilyen naiv a lanyom hogy szinte idegen ferfiakkal akar egy lakasban egyedul lenni. Es ha mondjuk ez a terv resze? Ha megeroszakolja es utana kidobja az utcara? A kutya se fog vele foglalkozni mert ebben a jogrendszerben sajnos meg a bironak is az lenne az elso mondata, hogy "de minek mentel fel egy felig idegemhez aranyom?". Tehat a valaszom nem lenne. Az en lanyom ne jarkaljon fel idegenek lakasara mert barmi megtortenhet es senkiben nem szabad megbizni.
2016. jún. 15. 18:26
 43/66 anonim ***** válasza:
74%

Utolsó, úgy tűnik, ezt nem olvastad:

"A kérdező kommentje:

Persze hogy ismerősei egymásnak, már lassan egy éve."

ÜdV

2016. jún. 15. 19:13
 44/66 anonim ***** válasza:
68%
A kifejtesben erdekesmod meg az van hogy nem sok minden derult ki eddig a sracrol, ezert gyanitom hogy az ilyen utolagos szepitesek a reakciok miatt kerultek hozza. Ha valoban tobb mint egy eve ismerne akkor azt irta volna oda, nem azt hogy nem sokat lehet rola tudni.
2016. jún. 15. 19:42
 45/66 anonim ***** válasza:
22%

És ha ismerőse? Sajnos nagyobb az esély az erőszakra, ha ismeri.

Én magam 28 évesen sem mennék fel olyanhoz, akitől nem akarok semmit. Pedig hiszek a férfi-nő barátságban, de lehet, hogy a másik fél nem. De én qrvára félek az erőszaktól, nálam ez a félelem mindent felülír.

2016. jún. 15. 19:58
 46/66 anonim ***** válasza:
93%

#45, tudod, én meg úgy voltam mindig is vele, hogy a legnagyobb parám az volt, hogy az egész életem a langyos szürke kispolgári unalom, a felelősségek-kötelességek-másoknak való megfelelések körében fog eltelni, amíg a haverok-buli-fanta másoknak jut... és valljuk be, ha csak anyámon múlott volna, ez kb így is alakul, mert ő is mindig "csak az én érdekemben, most még nem értem, de majd meglátom, majd rájövök, majd hálás leszek...blablabla" módon akart korlátozni... De aztán szerencsére nem hagytam magam, és tudatos személyiségfejlesztéssel sikerült levetkőznöm fokozatosan mindazt, amit amit a szorongásai rám borításával, belém ültetésével kárt okozott. Úgyhogy végül is nem maradt ki a haverok-buli-fanta se...

És hát persze, ha az ember nem kockáztat soha, megmarad a biztonsági zónájában folyamatosan, akkor kevesebb esélye van a rossznak is... a jónak meg semmi. Ha kockáztat, akkor valamivel nő a veszély is, de akkor lesz esélye annak is, hogy az emberrel valami jó is történik...

Szóval én továbbra is azt gondolom, hogy ha az illetőknek ez az első személyes találkozásuk, akkor legyen nyilvános hely, minden más esetben meg a lány (és NE a "csak jót akarók") döntse el, hogy mit szeretne, és aszerint mondjon igent, vagy nemet, vagy javasoljon valami mást.

2016. jún. 15. 20:24
 47/66 anonim ***** válasza:
100%

#44, más a kérdést feltevő és más az érintett - a történet szerint. Az, hogy a kérdező ennyire ismeri, az nem jelenti azt, hogy az illető lány is...

(ha visszagondolok, egyetértek itt többekkel akik már írták, én se a szüleimmel vitattam meg 16-17 évesen, hogy napközben kihez megyek)

2016. jún. 15. 20:27
 48/66 anonim ***** válasza:
77%

Nekem egyik baratnommel ez tortent igazabol. Ismerte a sracot, randizgattak de semmi komoly, tarsasagba is egyutt jartak, senki nem gondolt volna rola semmi rosszat, aztan egyik nap valamiert felszaladtak egyutt a srac alberletebe es a vege az lett hogy a srac megeroszakolta. Senkinek nem mondta el par baratunkon kivul.

Ez egy valos veszely, es nem kimaradas a haverok, buli, fantabol anyuci feltese miatt.

2016. jún. 15. 20:42
 49/66 anonim ***** válasza:
71%
#48, mindkettő valós veszély lehet adott esetben... ezért van az, hogy csak maga az illető dönthet róla, hiszen az ő élete, ő tudja, hogy neki mi mit ér meg, mi a vállalható kockázat és mi nem az.
2016. jún. 15. 20:53
 50/66 anonim ***** válasza:
76%
16 eves kiskorukent ez nem teljesen igaz.
2016. jún. 15. 21:01
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!