Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szülőként ti elengednétek a...

Szülőként ti elengednétek a 16 éves lányotokat egy húszéves férfi lakására beszélgetni?

Figyelt kérdés

Nem sokat lehet tudni a fiúról, de annyi már nyilvánvalóvá vált, hogy intelligens, tanult.

Ti is belegondolnátok ebbe nagyon bizarr dolgokat?

2016. jún. 15. 13:28
1 2 3 4 5 6 7
 21/66 anonim ***** válasza:
78%

Kérdező (#19) akkor újra: IGEN.

(hogy milyen gondolataim lennének, az tök mindegy a történet szempontjából, az legfeljebb a saját problémám)

2016. jún. 15. 14:55
 22/66 anonim ***** válasza:
100%

15-re:

Mondjuk ha netes/chates ismeretség és most találkoznának élőben először, akkor én is azt mondanám, hogy egy parkban, kávézóban szerencsésebb volna randizni.

Én eleve abból indultam ki, hogy ismerősei egymásnak.

2016. jún. 15. 14:57
 23/66 A kérdező kommentje:
Persze hogy ismerősei egymásnak, már lassan egy éve.
2016. jún. 15. 15:00
 24/66 anonim ***** válasza:
58%
Milyen hátsó gondolat? Ha valakivel nem d.ugni akarsz, akkor miért mennél fel a lakására kettesben? Ezt már 16 évesen is tudtam. Ha nem szexről van szó, üljenek be egy kávézóba beszélgetni. Ha pedig járnak, nem ritka 16 éves lány egy 20 éves fiúval, akkor meg védekezni kell, a szülők esetleg mondják el hogyan kell megfelelően védekezni, hogy ne legyen gyerek.
2016. jún. 15. 15:00
 25/66 anonim ***** válasza:
0%

Meg az is, hogy 20 évesen saját lakása van...

Tuti nem diákmelóból szedte össze a rávalót és nem is kisstílü dealerkedésből. Láttad az elrabolva filmeket? Ott is egy jóképű, intelligens kifutófiú volt, a film végére pedig már el volt adva egy sejknek a lány.

2016. jún. 15. 15:01
 26/66 anonim ***** válasza:
25%

". Csak épp okos nő nem megy fel senki lakására még beszélgetni sem, ha nem ismeri kellőképpen." - terminológia kérdése, én az ilyen nőket inkább számítónak nevezném - és eleve semmi esélyük sem lenne nálam, rühellem az emberi kapcsolatokban a taktikázást...

KIVÉTEL a #22 által említett eset, az, ha a két illető még soha, sehol nem találkozott személyesen. Akkor valóban a semleges közterület a célszerű az első találkozásra.

2016. jún. 15. 15:03
 27/66 anonim ***** válasza:
76%

"De Ti amúgy elengednétek mindenféle hátsó gondolat nélkül?"

Perszehogy, hisz kitaláltuk: a bélyeggyűjteményét akarja megmutatni)

2016. jún. 15. 15:07
 28/66 anonim ***** válasza:
42%

kérdező: feleslegesen írsz E/3-ban, mindenki tudja,hogy te vagy a 16 éves lány.

nincs ezzel semmi gond. de elég naív dolog azt hinni,hogy nincsenek hátsó szándékai. aki tényleg csak beszélgetni akar annak miért nem jó ez az utcán? vagy egy kávézóban? miért kell a lakásban?

én is naív voltam 16 évesen,de ennyire azért nem. ha egy pasi felhív magához akkor nem CSAK beszélgetni akar. nyilván ha a helyzet úgy hozzá és látja rajtad,hogy nem akarsz tőle semmit akkor nem próbálkozik. de elég 1 utálást elejteni és rád fog mozdulni. de ha nem hiszed el, majd pár év múlva gondolj erre vissza.

2016. jún. 15. 15:09
 29/66 anonim ***** válasza:
83%

Persze.

Bizarr dolgokat nem gondolnek bele, azokat altalaban csak kesobb probalja ki az ember, ennyi idosen meg csak sima hagyomanyos dugas szokott lenni.

2016. jún. 15. 15:10
 30/66 anonim ***** válasza:
39%
beszélgetni... ez jó! :D
2016. jún. 15. 15:18
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!