Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szülőként ti elengednétek a...

Szülőként ti elengednétek a 16 éves lányotokat egy húszéves férfi lakására beszélgetni?

Figyelt kérdés

Nem sokat lehet tudni a fiúról, de annyi már nyilvánvalóvá vált, hogy intelligens, tanult.

Ti is belegondolnátok ebbe nagyon bizarr dolgokat?

2016. jún. 15. 13:28
1 2 3 4 5 6 7
 31/66 A kérdező kommentje:

Nem én vagyok a 16 éves lány, csak nagyon jól ismerem a sztorit.

A szülők és a lány verzióját is.

Jó. Akkor TE, mint tegyük fel 20 éves férfi, mi célból hívsz fel egy lányt a lakásodra??

Nem lehet, hogy a nyugodtabb környezetben könnyebb egymás előtt megnyílni, és ezért?

Mert hogy a lány nem arra megy, az biztos, bár kedvelik egymást.

2016. jún. 15. 15:38
 32/66 anonim ***** válasza:
69%
Egy csöndes kávézóban, vagy parkban üldögélve pontosan ugyanolyan jól lehet beszélgetni, mint fent a lakásban. Ráadásul ha egy nő felmegy egy férfi lakására, akkor a férfi feltételezni fogja, hogy a nő nem teljesen hülye és szexelni akar. Ez nem jelenti azt, hogy helyben meg is erőszakolja (bár nem kizárt), de íratlan szabály, hogy a felnőttek, akkor mászkálnak fel egymáshoz, ha szexelni is akarnak, mivel csak az olyan tevékenység, amit valóban nehéz egy kávézóban kivitelezni.
2016. jún. 15. 15:42
 33/66 anonim ***** válasza:
49%

" könnyebb egymás előtt megnyílni"

Eegen. Hm. Ja.

Nagyon jól ismered te ezt az ismerős ismerősének ismerőséről szóló szituációt

2016. jún. 15. 15:47
 34/66 anonim ***** válasza:
100%
Nézd, 16 évesen nem igazán érdeklődtem, hova enged el a jóanyám. Már csak azért sem, mert ha rajta múlik, sehova sem engedett volna el.
2016. jún. 15. 15:50
 35/66 A kérdező kommentje:

:))))

Igazából velük lakom, úgyhogy igen.

2016. jún. 15. 15:50
 36/66 A kérdező kommentje:

Én is úgy gondolom, hogy már lehet "úgy" tekinteni egy 16 éves lányra.

Na de egy 20 évesnek ő nem kislány? Már csak ezért sem tartom ezt olyan súlyos dolognak.

2016. jún. 15. 15:53
 37/66 anonim ***** válasza:
95%
Nem kislány, a mai 16 évesek már simán kinéznek 20-nak, de egy 16 éves igazából már régen sem volt kislány, abszolút d.ugható kategória egy 20 évesnek.
2016. jún. 15. 15:57
 38/66 anonim ***** válasza:
61%

Jajj, ne legy ilyen naiv. En ugyanilyen naiv voltam, es sokszor meg vagyok is.. Egyszer en is felmentem valakihez, aki persze megnyugtatott, hogy semmi nem lesz, tenlyeg csak beszelgetünk, hisz ismerem.. Gondoltam, mi törtenhet.. Elarulom. Le akart fektetni. Vegül nem törtent meg, de azt is elarulom, azota sem hallottam felöle.

Teljesen egyertelmü, hogy azert hiv fel a lakasara, mert le akar fektetni. Beszelgetzni barhol lehet. Vannak olyan kavezok is, ahol ilyen kis boxok vannak, senki nem azavr, nyugodtan tudtok beszelgetni, ehhez nem kell felmenni hozza.

2016. jún. 15. 16:00
 39/66 A kérdező kommentje:
Köszönöm, hogy megosztottad a történetedet, ezek után már tényleg nem tudom mit gondoljak..
2016. jún. 15. 16:07
 40/66 anonim ***** válasza:
65%
Kérdező (#39) amit akarsz... én meg férfiként X-szer hívtam fel beszélgetni lányokat is a saját lakásomra, sokkal többet, mint ahányra ráhajtottam volna. Tudod ez olyan, hogy vannak akik hisznek a barátságban férfi és nő közt, és vannak akik soha... és innentől ez egy tipikus hitvita. Én hiszek...
2016. jún. 15. 16:23
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!