Szülőként ti elengednétek a 16 éves lányotokat egy húszéves férfi lakására beszélgetni?
Nem sokat lehet tudni a fiúról, de annyi már nyilvánvalóvá vált, hogy intelligens, tanult.
Ti is belegondolnátok ebbe nagyon bizarr dolgokat?
Nem én vagyok a 16 éves lány, csak nagyon jól ismerem a sztorit.
A szülők és a lány verzióját is.
Jó. Akkor TE, mint tegyük fel 20 éves férfi, mi célból hívsz fel egy lányt a lakásodra??
Nem lehet, hogy a nyugodtabb környezetben könnyebb egymás előtt megnyílni, és ezért?
Mert hogy a lány nem arra megy, az biztos, bár kedvelik egymást.
" könnyebb egymás előtt megnyílni"
Eegen. Hm. Ja.
Nagyon jól ismered te ezt az ismerős ismerősének ismerőséről szóló szituációt
:))))
Igazából velük lakom, úgyhogy igen.
Én is úgy gondolom, hogy már lehet "úgy" tekinteni egy 16 éves lányra.
Na de egy 20 évesnek ő nem kislány? Már csak ezért sem tartom ezt olyan súlyos dolognak.
Jajj, ne legy ilyen naiv. En ugyanilyen naiv voltam, es sokszor meg vagyok is.. Egyszer en is felmentem valakihez, aki persze megnyugtatott, hogy semmi nem lesz, tenlyeg csak beszelgetünk, hisz ismerem.. Gondoltam, mi törtenhet.. Elarulom. Le akart fektetni. Vegül nem törtent meg, de azt is elarulom, azota sem hallottam felöle.
Teljesen egyertelmü, hogy azert hiv fel a lakasara, mert le akar fektetni. Beszelgetzni barhol lehet. Vannak olyan kavezok is, ahol ilyen kis boxok vannak, senki nem azavr, nyugodtan tudtok beszelgetni, ehhez nem kell felmenni hozza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!