Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Sürgős! Mit tegyek, ha szüleim...

Sürgős! Mit tegyek, ha szüleim hirtelen megváltoztatták a véleményüket? (többi lent)

Figyelt kérdés

Kb 2 óra múlva megérkezik hozzám az egyik barátom. Oroszországból jön 3 napra és úgy beszéltük meg, hogy ezidő alatt tud nálunk lenni, de most szüleim kitalálták, hogy hozzánk ne jöjjön, a srácot meg nem tudom elérni.

Már réges-rég tudták, hogy jön, ahogy azt is tudják, hogy őt úgy találtam meg egy olyan oldalon keresztül, ahol lehet emberet keresni, akik segítenek egy adott nyelv tanulásában. Mivel egy ideje szerettem volna oroszul tanulni és ez tűnt a legpraktikusabbnak, ezért ezt a módszert választottam, mert angol is jól megy így ha angolról tanulok oroszra akkor legalább mind a két nyelvet gyakorolom.

Közben össze is barátkoztunk és 1 éve ismerjük egymást szóval nem valami noname random emberről van szó.

(Mindketten 18 éves fiúk vagyunk)

2016. jún. 10. 16:38
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
19%
Majd ird mar le legyszi, hogy alakult.
2016. jún. 10. 21:15
 22/30 anonim ***** válasza:
54%
Szerintem Ivan Ivanov most itatta le az ősöket vodkával :D
2016. jún. 10. 21:19
 23/30 anonim ***** válasza:
13%
Na? Mi lett a vége?
2016. jún. 10. 21:34
 24/30 anonim ***** válasza:
38%
Az orosz srác már a spájzban van...
2016. jún. 10. 21:42
 25/30 anonim ***** válasza:
0%
vagy a labtorlon alszik szegeny..
2016. jún. 10. 22:01
 26/30 A kérdező kommentje:

Na gyerekek. Se nem itatta le az ősöket, se nem spájzban van, se nem a lábtörlőn :D Hanem végül sikerült rávennem őket, hogy legalább beszéljenek vele. Közben mondtam a srácnak, hogy csináljon úgy mintha élvezné a beszélgetést még akkoris ha nem így van és bejött :D Szóval hál'istennek maradhat nálunk, és állítólag majd én is fogok tudni menni hozzájuk valamikor. Amúgy tudjátok mennyire zavaró, ha egy orosz angolul beszél? :D Mármint az elmúlt 1 évben hozzá tudtam szokni, csak az az akcentus...

Viszont annyi kérdésem még lenne, hogy szerintetek Bp-n kívül még mit tudnék neki megmutatni ami belefér ebbe a pár napba? Csak mert mondta, hogy szívesen megnézne más helyeket is.

Bocsi hogy elárasztalak titeket a hülyeségeimmel

2016. jún. 10. 22:18
 27/30 anonim ***** válasza:
15%

Örülök, hogy megvan az Ivan. :D (bár gondolom a szülei nem a semmivel küldték el, ha nem mehetett volna, akkor is mehetett volna hotelbe). Csalódás lett volna, de nem rajtad múlt volna.

Dunakanyart és Visegrádot nagyon szeretem, Eger és Tokaj. De kérdezd meg ő mit szeret.

2016. jún. 11. 01:04
 28/30 anonim ***** válasza:
15%
Hallod kérdező! Srác szokott cs:go-zni? :D Biztonságosan vezeti az autót? :D
2016. jún. 11. 09:26
 29/30 A kérdező kommentje:

Azt mondta, őt akármi érdekli, rám bízza. Most azt mondta, hogy azt szeretné, hogy megmutassam neki Pest egyik felét, aztán elmegyünk valahova máshova, ami nem Pest, aztán Pest másik felét mutassam meg és után szintén megyünk máshova.

Egyébként nem szokott :D De mint kiderítettem szeret motocrossozni. Na kösz. Én speciel soha nem csináltam még de engem is megpróbál rábeszélni :D

2016. jún. 11. 10:02
 30/30 A kérdező kommentje:

Ha esetleg valakit érdekel akkor biztosíthatlat róla, hogy minden jól sült el végülis :)) Azt mondta, hogy neki a Badacsonyi rész tetszett a legjobban és nem bánná ha ott élne. Megkóstoltattam vele tipikusan magyar kajákat és azt mondta, hogy mindenképpen meg kell tanulnia, hogyan kell ezeket csinálni, mert a szülei is biztos imádnák.

Természetesen megtanítottam neki pár magyar szót amiket kb másnapra elfelejtett és csak annyi maradt meg benne hogy "szia" :D

Szóval hál'istennek jól érezte magát. Legközelebb majd én megyek Oroszországban július közepe felé. Alig várom.

2016. jún. 16. 11:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!