Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Sürgős! Mit tegyek, ha szüleim...

Sürgős! Mit tegyek, ha szüleim hirtelen megváltoztatták a véleményüket? (többi lent)

Figyelt kérdés

Kb 2 óra múlva megérkezik hozzám az egyik barátom. Oroszországból jön 3 napra és úgy beszéltük meg, hogy ezidő alatt tud nálunk lenni, de most szüleim kitalálták, hogy hozzánk ne jöjjön, a srácot meg nem tudom elérni.

Már réges-rég tudták, hogy jön, ahogy azt is tudják, hogy őt úgy találtam meg egy olyan oldalon keresztül, ahol lehet emberet keresni, akik segítenek egy adott nyelv tanulásában. Mivel egy ideje szerettem volna oroszul tanulni és ez tűnt a legpraktikusabbnak, ezért ezt a módszert választottam, mert angol is jól megy így ha angolról tanulok oroszra akkor legalább mind a két nyelvet gyakorolom.

Közben össze is barátkoztunk és 1 éve ismerjük egymást szóval nem valami noname random emberről van szó.

(Mindketten 18 éves fiúk vagyunk)

2016. jún. 10. 16:38
1 2 3
 11/30 A kérdező kommentje:
Jó ez tényleg nem volt egyértelmű, bocsi :D Ezt az egészet ma találták ki szóval ezt a már egy idejét úgy értem hogy ma reggel óta.
2016. jún. 10. 17:00
 12/30 anonim ***** válasza:
0%
Te most hülyéskedsz? Ma reggel kicsikarod a szüleidből, hogy "na jó lehet", majd a srác becsomagol és kimegy a pályaudvarra, vagy mi?
2016. jún. 10. 17:03
 13/30 anonim ***** válasza:
0%

Azért az oroszok sem maszkalhatnak csak úgy európába..

Reggel bejelentetted anyukádéknak, hogy "ja bocsi 1 hónapja meg lett beszélve, csak elfelejtettem szólni?"

Nem, ez nem így működik, adtál anyukádéknak 5 percet, ez így tényleg kevés.

Nem az ő felelősségük.

2016. jún. 10. 17:06
 14/30 anonim ***** válasza:
0%
jaj,te most dicsekszel, vagy panaszkodsz?sztem dicsekszel..
2016. jún. 10. 17:11
 15/30 anonim ***** válasza:
100%

Ahogy értelmezem: "régesrég tudják hogy jön", tehát lett volna nekik idejük reagálni, az orosz srác már leszervezett mindent, pár óra és odaér, a kérdező szülei pedig ma reggel gondolták meg magukat.

Kedves kérdező, megértem a szüleidet, de ahogy elálltak az ígéretüktől, az nem korrekt. Próbálj velük beszélni, hogy mégis, hogy gondolják, hol aludjon az orosz srác. Nézz körül a környéken,panzió, magánszállás, hol tudna hirtelen megszállni, és ha ez lenne csak a járható út számukra, akkor számomra evidens hogy álljátok a szállásköltséget. Illetve próbáld meggyőzni a szüleideit hogy fogadják, ismerjék meg a srácot, hátha szimpatikus nekik és beleegyeznek a nálatok alvásba.

2016. jún. 10. 17:12
 16/30 anonim ***** válasza:
100%

1 éve ismered, így lett megbeszélve. nagyon gusztustalan dolog lenne,hogy akkor szólsz neki,hogy mégse,amikor már a házatok előtt kopogtat.. mert már régen úton van..

a szüleidnek mondd meg,hogy gondolkozzanak már.. eddig megengedték,nem vonhatják vissza pár órával előtte csak úgy..

akkor tényleg illene bérelni neki egy szobát legalább. mert lehet nincs is nála arra pénz,mert úgy készült,hogy szállásra nem lesz gondja.. ráadásul,hogyha te mennél legközelebb hozzájuk,neked is jó lenne,hogy nem szállodában kell költeni a pénzt,hanem nálunk vendégül látnak..

2016. jún. 10. 17:19
 17/30 anonim ***** válasza:
94%

mit nem ért itt néhány válaszoló? Már előre le volt velük beszélve, hogy megy hozzájuk és belementek. Erre aznap, mikor érkezik, kitalálták, hogy mégse és oldják meg.

Iszonyatos nagy bunkóság. És a legrosszabb az egészben, hogy őket ez mégcsak nem is érdekli, meg sem érinti, mert itt az egészben csak te érzed kellemetlenül magad, a szüleid meg úgy vannak vele, hogy hozzájuk úgyse jön, úgyhogy őket ez aztán nem zökkenti ki a nyugalmukból, hogy milyen bunkók voltak.

2016. jún. 10. 17:19
 18/30 anonim ***** válasza:
75%
16-s és 17-es, abszolút egyetértek! 15. voltam.
2016. jún. 10. 17:27
 19/30 Patriksztár ***** válasza:
93%
Emberek...Ne legyünk már ilyenek...Gondolom már vagy 1 hónapja meg volt beszélve, és nem csak úgy, hogy "ja, ma jön a világ túlvégéről egy srác...".
2016. jún. 10. 17:49
 20/30 anonim ***** válasza:
36%
19 Nem is gondolta ezt senki, egészen a 11 hsz-ig :)
2016. jún. 10. 17:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!