Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan változtassam meg a...

Hogyan változtassam meg a véleményüket?

Figyelt kérdés
17 éves vagyok és szeretek discoba járni, de amuék fél3-ig engednek el. 14 évesen voltam előszőr discoba akkor elengedtek 3ig. A legtöbb barátnőm addig marad kint ameddig akar. Amúgy is alig engednek talán ha 2 havonta egyszer megyek. Hiába érvelek hiába beszélem meg velük nem engednek...
2009. okt. 22. 14:04
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Te tényleg hajnali háromig jársz diszkóba?

Hát a helyedben nem sírnék.

Esetleg beszéld meg,hogy szeretnél tovább maradni és hazatelefonálsz,ha indulnál,hogy érted tudjanak menni.

(komolyan én csak a fejem fogom,micsoda szülők vannak,én biztos nem engednélek el hajnali háromig.Egy fejlődő szervezetnek még az alkalmankénti éjszakázás is káros.Ha szeretsz táncolni,miért nem próbálod ki a társastáncot?/a néptáncot nem is merem említeni,mert mindjárt sznob,meg álszent leszek:-)/Azt lehet du-án is csinálni.)

2009. okt. 22. 14:10
 2/9 anonim ***** válasza:
58%

szia. hogy lett a 3-ból fél 3? mivel indokolták?

amúgy megbízható vagy? Jól tanulsz? vagy barátod? miben találhatnak kifogást?

válaszolj, hátha jobban tudunk akkor ötletelni

2009. okt. 22. 14:11
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Hm...

Házibuli nálatok? Akkor otthon vagy!

De komolyan, én em 11-kor kezdjük, hanem kb 7-8 körül. 10-11-re már elálmosodunk, elfáradunk,megyünk haza. És nagyon jó. Mondjuk én nem vagyok discos "fajta"... :)

A véleményüket nem tudod megváltoztatni, keress alternatív megoldást...

2009. okt. 22. 14:12
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Ezt 17 évesen nem fogod megérteni,hogy miért nem engednek el.Közhelynek fogod ezt érezni amit most írok de ez az igazság:FÉLTENEK!!!!!

Ezt csak akkor fogod megérteni ha már neked is lesz gyermeked pláne ha lány.Egy lánnyal sokkal több rossz történhet illuminált állapotban mint egy fiúval.Nekem még csak 6 éves a lányom de már most rettegek,hogy mi lesz ha elkezd discoba járni.Azért mondják,hogy fél 3-ra érj haza mert akkor tudják,hogy mikorra várjanak mert tuti nem alszanak!Ha nem mondanák halálra aggódnák magukat míg haza nem érsz.Szerintem meg lehet őket érteni!

2009. okt. 22. 14:14
 5/9 anonim ***** válasza:

Jah bocs 14:11-es vok, egy fél mondat valahogy kimaradt, szóval

*elmentem annak idején diszkóba mert nagyon könyörögtem, elengedtek, de kb azóta vagy 5X voltam 10 év alatt, nem tetszett annyira... és most mi inkább beszélgetünk a barátokkal...éés nem 11kor kezdjük...

2009. okt. 22. 14:15
 6/9 anonim ***** válasza:
Mekkora láma lettem, szóval 14:12-es voltam...aki ááámindeeegy
2009. okt. 22. 14:16
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Hát, ha ez életed legnagyobb problémája, akkor szeretnék a helyedben lenni...
2009. okt. 22. 14:16
 8/9 A kérdező kommentje:
Egyáltalán nem ez az életem legnagyobb problémája csak szeretnék rajta változtatni, mert örülnék ha tovább kimaradhatnék. Nem megyek sokat, vigyázok arra amit iszok és ne iszok sok alkoholt vannak ismerőseim a helyen megvédenek, vigyáznak rám és ez komoly nem csak olyan köszööviszony. szoval biztos értitek. A barátaimat ismerik akikkel megyek.
2009. okt. 22. 20:44
 9/9 anonim ***** válasza:
Maradj fél 3-ig. Meg kell mutatni a szüleidnek, hogy bízhatnak benned. Mond el nekik a problémád, ne csinálj semmi olyat aminek rossz hatása lesz később, beleértve rád is. Talán megértenek, nincs veszteni valód. Hamarosan 18 leszel, nem korlátoznak majd. Mutasd meg a szüleidnek, hogy bízhatnak benned, és próbáld meg kivárni azt a kis időt amíg 18 nem leszel.
2010. jan. 13. 17:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!