Hogyan változtassam meg a véleményüket?
Te tényleg hajnali háromig jársz diszkóba?
Hát a helyedben nem sírnék.
Esetleg beszéld meg,hogy szeretnél tovább maradni és hazatelefonálsz,ha indulnál,hogy érted tudjanak menni.
(komolyan én csak a fejem fogom,micsoda szülők vannak,én biztos nem engednélek el hajnali háromig.Egy fejlődő szervezetnek még az alkalmankénti éjszakázás is káros.Ha szeretsz táncolni,miért nem próbálod ki a társastáncot?/a néptáncot nem is merem említeni,mert mindjárt sznob,meg álszent leszek:-)/Azt lehet du-án is csinálni.)
szia. hogy lett a 3-ból fél 3? mivel indokolták?
amúgy megbízható vagy? Jól tanulsz? vagy barátod? miben találhatnak kifogást?
válaszolj, hátha jobban tudunk akkor ötletelni
Hm...
Házibuli nálatok? Akkor otthon vagy!
De komolyan, én em 11-kor kezdjük, hanem kb 7-8 körül. 10-11-re már elálmosodunk, elfáradunk,megyünk haza. És nagyon jó. Mondjuk én nem vagyok discos "fajta"... :)
A véleményüket nem tudod megváltoztatni, keress alternatív megoldást...
Ezt 17 évesen nem fogod megérteni,hogy miért nem engednek el.Közhelynek fogod ezt érezni amit most írok de ez az igazság:FÉLTENEK!!!!!
Ezt csak akkor fogod megérteni ha már neked is lesz gyermeked pláne ha lány.Egy lánnyal sokkal több rossz történhet illuminált állapotban mint egy fiúval.Nekem még csak 6 éves a lányom de már most rettegek,hogy mi lesz ha elkezd discoba járni.Azért mondják,hogy fél 3-ra érj haza mert akkor tudják,hogy mikorra várjanak mert tuti nem alszanak!Ha nem mondanák halálra aggódnák magukat míg haza nem érsz.Szerintem meg lehet őket érteni!
Jah bocs 14:11-es vok, egy fél mondat valahogy kimaradt, szóval
*elmentem annak idején diszkóba mert nagyon könyörögtem, elengedtek, de kb azóta vagy 5X voltam 10 év alatt, nem tetszett annyira... és most mi inkább beszélgetünk a barátokkal...éés nem 11kor kezdjük...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!