40 év fölötti nők: a ti ismerőseitek körében azok vannak többen, akik pozitív irányban megváltoztatták az életüket, vagy azok, akik belesüppedtek a depibe? Nagyon megköszönném, ha esetleg azt is leírnátok, hogyan változtattak a sorsukon.
Változtatni nem nagyon változtattak, soha nem voltak depisek.A barátikörünk elég "mozgalmas" vitorlázás, síelés, kártyapartik, utazás....nem depis senki. Náhányan elváltak, de barátságban, újraházasodtak.Sok a gyerek, ők együtt járnak edzésre, kirándulni, bulizni....
Nincs olyan aki csak úgy élne bele a világba
3 ismerős nő van, aki 40 fölötti, a társaságunkban. Egyiknek sincs gyermeke. Van egy szingli, ő nagyon boldog, jön-megy, dolgozik, éli világát, utazgat, jókedvű, és életvidám.
Van egy szintén szingli, ő nehezen dolgozza fel, hogy egyedül maradt ennyi idős korára, és nehezen is viseli a magányt, de nem depis, úgy "elvan", sodródik az eseményekkel.
És van egy, aki házasságban él, őrajta látom, hogy depis (illetve nem valami jókedvű), de el lehet hívni programokra, segítőkész, teszi a dolgait.
Nyelvet tanultam, számítógép használatát megtanultam,készülékek, rendszerek használatát megtanultam, saját céget alapítottam, sikeres üzletasszony lettem, egy sima eü. végzettséggel.
Most egy amerikai multi magyarországi forgalmazója és képviselete a cégem, 8 alkalmazottal.
Nem lehet mindenkinek cége, tudom, de aki képzi magát és nem ül le tud találni munkát.
Én minden házasságban élő 40-es nőt depisnek, boldogtalannak látok+ elhanyagolják magukat.
Akik egyedülállók vagy elváltak, azok boldogok, csinosak, jól érzik magukat, élik az életüket vagy a gyerekeikkel élnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!