20 éves lány vagyok, nagy tetoválást szeretnék, a szüleim sosem egyeznének bele. Megcsináltassam nélkülük?
Figyelt kérdés
A szüleim nagyon szeretnek beleavatkozni az életembe, egyke is vagyok, ez sem segít. Az oldalamra szeretném, igazából az egész oldalamat hónaljtól csípőig, szép ízléses dolgot, ez sosem látszana ruhában, így nem befolyásolná sem a karrierem, se semmit. a pénzt én keresem meg rá, de a szüleim kitagadnának. csináltassam meg mágis és takargassam vagy mondjam el nekik? nagyon szeretném, és nem is csak fellángolás, a minta is egy éve ki van nézve és még mindig imádom. segítsetek légyszi. tudom, hogy az én testem, az én pénzem és nem ők döntenek róla, de nem merek lépni:(2016. máj. 29. 19:50
41/46 anonim válasza:
Felnőtt vagy, a te pénzeden azt teszel, amit akarsz. Ha az ő pénzük, és ellenzik, akkor persze nem teheted meg.
De amúgy szerintem ronda a tetoválás, én emiatt nem javasolnám:) sosem tudod fájdalmas műtét nélkül eltüntetni, és legyünk őszinték, irtó fiatal vagy még, 20-30 év múlva simán kimehet a divatból és egyszerűen ciki lesz a ráncos bőrödön egy figura....
42/46 anonim válasza:
20 éves vagy, semmi közülk hozzá, hogy te mit tetováltatsz magadra, egyébként nem vészes a minta nem kihívó, sátánista vagy mittudom én semmi ellenséges nincs abban a mintában egy szolid csinos minta. Ha a szüleid ez miatt kitagadnának akkor nem szeretnek téged, ha szeretnek akkor meg nem fognak ennyiért kitagadni. Lehet nem fog nekik tetszeni, esetleg vitát szül de most mit csinálnak vele, lemossák? Meg lehet próbálni ;) Anyám is ellenezte a tetoválást, féltem is először elmondani neki az ötletem, hogy mit fogok ráadásul kicsit morbidabb minta. Ő elfogadta, ledöbbent de saját pénzből csináltam, elmúltam 18 éves ő maga mondta, hogy nem tetszik neki az ötlet de úgy se tud megakadályozni benne. Megsúgom, az elkészült tetoválás tetszett neki :) 20 éves lány vagy ráadásul orvosnak tanulsz, tehát tökéletes vagy mondhatni már amennyire lehet emberi kereteken belül. Nem tartom valószínűnek, hogy ezért kitennének az utcára hagynának éhen/szomjan halni vagy kiszolgáltatnának az emberrablóknak stb. Szerintem az életed fontos számukra és ha tényleg szülők nem csak névlegesen nem bírnának elveszíteni téged. Gondold át :) 18/f (8 napos a tetoválásom jobb teli váll)
43/46 anonim válasza:
Ja és azt lefelejtettem, egy előttem szóló kommentjére válaszolva, hogy hogy fog kinézni 60-70 éves koromba? Csúnyán lapozni lehet majd a bőrömön a tetoválásom, viszont van jelentése és ugyan úgy fontos lesz számomra, de ami a legjobb válasz erre, hogy 60-70 éves korában alapból nem a szépségéről híres az ember. 70 évesen (ha megélem) egy csúnya öregember leszek mint mindenki más, ez a természet rendje fiatalon szép vagy és ahogy öregszel egyre csúnyább. Szerintem nagyobb problémám lesz a kopaszodás és, hogy kiérjek időben a wc-re mint hogy "Hogy néz ki a ráncos bőrömön a tetoválás" :D ;)
44/46 A kérdező kommentje:
megcsináltatom a tetkót:) de nem fogom elmondani nekik
2016. jún. 16. 12:29
45/46 anonim válasza:
Jól teszed!
Így leendő orvos létedre, pont ugyanúgy fogsz majd kinézni, mint egy ......
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!