20 éves lány vagyok, nagy tetoválást szeretnék, a szüleim sosem egyeznének bele. Megcsináltassam nélkülük?
egész oldalamat hónaljtól csípőig, szép ízléses dolgot
kicsit üti egymást a kettő...
Annyit tudok ehhez hozzászólni hogy nekem is volt vágyam, imádtam a motorokat gyerekkorom óta, Apám fiatalkora óta mindig hajtott valamilyen kétkerekűt, szerettem volna fiatalon beletanulni ebbe az misztikus körbe, de Anyám volt az aki miatt nem lehetett motorom, autóba ülhettem minden további nélkül, de mivel tudta hogy vezetek, milyen lehetnék egy motorral...
Cirka 11 évet kellett várnom arra teljesüljön a vágyam, saját erőből, és független élettel.
Így 31 évesen próbálok lépést tartani azokkal akik jobbak nálam, tőlem fiatalabban.
Ezzel azt akartam mondani hogy az élet viszonylag hosszú, adódnak nem várt akadályok, de ezeken túllépve nem lehetetlen elérni amit szeretne az ember, bizonyos határok között.
Nyilván kiforrott ízlésed van, úgy mint akkor 21 évesen nekem, tudtam hogy azt a fajta motort akartam amit huszonévesen láttam üvölteni bődületes tempóval a "nagyok" alatt. Nem változott az ízlésem 10 év alatt, csak a motor kora lett fiatalabb :)
Várd ki míg elérheted amit szeretnél.
31F
60 évesen hogy fog kinézni... alapból hogy fog kinézni? Nem nagyon látok pucér idős embereket, ha meg már 60-as, senki nem fogja nézni alapból, hogy milyen a teste.
Ha látnék egy 60-as tetovált nénit, arra gondolnék, hogy legalább élt fiatalon, minthogy egész életében arra készült volna, hogy majd mit szólnak hozzá vén szatyor korában a strandon.
Vagy vársz,amíg önállósodni tudsz,vagy bevállalod a balhét a szülőkkel.
Emiatt nem fognak kitagadni,ne aggódj.
Egy ideig mérgesek lesznek,aztán idővel lehiggadnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!