Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » 20 éves lány vagyok, nagy...

20 éves lány vagyok, nagy tetoválást szeretnék, a szüleim sosem egyeznének bele. Megcsináltassam nélkülük?

Figyelt kérdés
A szüleim nagyon szeretnek beleavatkozni az életembe, egyke is vagyok, ez sem segít. Az oldalamra szeretném, igazából az egész oldalamat hónaljtól csípőig, szép ízléses dolgot, ez sosem látszana ruhában, így nem befolyásolná sem a karrierem, se semmit. a pénzt én keresem meg rá, de a szüleim kitagadnának. csináltassam meg mágis és takargassam vagy mondjam el nekik? nagyon szeretném, és nem is csak fellángolás, a minta is egy éve ki van nézve és még mindig imádom. segítsetek légyszi. tudom, hogy az én testem, az én pénzem és nem ők döntenek róla, de nem merek lépni:(

2016. máj. 29. 19:50
1 2 3 4 5
 11/46 anonim ***** válasza:
68%
Nekem nem igazán tetszenek a tetoválások (esetleg egy kicsi), de azért a 20 éves gyerekemnek már nem próbálnék parancsolni. Borzalmas szüleid lehetnek, sajnálom. :( Sosem fogom megérteni az ilyen parancsolgató szülőket. Miért jó nekik ez a nem megértés? Te ismered őket, próbálj meg a várható reakció szerint dönteni.
2016. máj. 29. 20:31
 12/46 anonim ***** válasza:
28%

egész oldalamat hónaljtól csípőig, szép ízléses dolgot

kicsit üti egymást a kettő...

2016. máj. 29. 20:32
 13/46 anonim ***** válasza:
27%
a héten legalább 5 orvosis kérdezett...
2016. máj. 29. 20:33
 14/46 anonim ***** válasza:
86%
Ha nagyon szeretnéd és biztos vagy magadban csináltasd meg! 20 éves vagy,és ahogy leírtad,te tested és a te pénzed,én habár nem ismerlek és a szüleidet sem,de nem hinném,hogy 1 tetoválás miatt kitagadnának. Biztos nem fog nekik tetszeni,ha megcsináltatod,de ezt a kitagadást erősnek érzem. Csak gondolj bele,egy tetoválás miatt tagadnák meg a lányukat? Kétlem:)
2016. máj. 29. 20:33
 15/46 anonim ***** válasza:
61%
Most komolyan, olyan helyen van ahol nem is kell tudniuk róla. Ez a te dolgod, emiatt normális szülők nem tagadnak ki.
2016. máj. 29. 20:56
 16/46 anonim ***** válasza:
97%
Te ismered a szüleidet, és a várható következményeket is csak te tudod felmérni ebből adódóan. Ha 20 éves vagy, akkor legjobb esetben is másodéves lehetsz. Még négy évig nem fogod tudni takargatni a tetoválást, az garantált, és azt is aláírom, hogy orvosi mellett magadat eltartani legalábbis nagyon nehéz. Ha úgy érzed, hogy a szüleid tényleg "kitagadnának", vagyis nem támogatnák tovább a tanulmányaidat (számomra ez elég meredek, de te jobban ismered őket), akkor szerintem ne csináld. Azért a jövőd csak fontosabb, mint egy tetkó.
2016. máj. 29. 21:05
 17/46 anonim ***** válasza:
97%

Annyit tudok ehhez hozzászólni hogy nekem is volt vágyam, imádtam a motorokat gyerekkorom óta, Apám fiatalkora óta mindig hajtott valamilyen kétkerekűt, szerettem volna fiatalon beletanulni ebbe az misztikus körbe, de Anyám volt az aki miatt nem lehetett motorom, autóba ülhettem minden további nélkül, de mivel tudta hogy vezetek, milyen lehetnék egy motorral...

Cirka 11 évet kellett várnom arra teljesüljön a vágyam, saját erőből, és független élettel.

Így 31 évesen próbálok lépést tartani azokkal akik jobbak nálam, tőlem fiatalabban.

Ezzel azt akartam mondani hogy az élet viszonylag hosszú, adódnak nem várt akadályok, de ezeken túllépve nem lehetetlen elérni amit szeretne az ember, bizonyos határok között.

Nyilván kiforrott ízlésed van, úgy mint akkor 21 évesen nekem, tudtam hogy azt a fajta motort akartam amit huszonévesen láttam üvölteni bődületes tempóval a "nagyok" alatt. Nem változott az ízlésem 10 év alatt, csak a motor kora lett fiatalabb :)

Várd ki míg elérheted amit szeretnél.

31F

2016. máj. 29. 21:22
 18/46 A kérdező kommentje:
Utolsó, nagyon tetszik amit írtál, nagyon szépen köszönöm:)
2016. máj. 29. 21:26
 19/46 anonim ***** válasza:
86%

60 évesen hogy fog kinézni... alapból hogy fog kinézni? Nem nagyon látok pucér idős embereket, ha meg már 60-as, senki nem fogja nézni alapból, hogy milyen a teste.

Ha látnék egy 60-as tetovált nénit, arra gondolnék, hogy legalább élt fiatalon, minthogy egész életében arra készült volna, hogy majd mit szólnak hozzá vén szatyor korában a strandon.

2016. máj. 29. 21:41
 20/46 anonim ***** válasza:
100%

Vagy vársz,amíg önállósodni tudsz,vagy bevállalod a balhét a szülőkkel.

Emiatt nem fognak kitagadni,ne aggódj.

Egy ideig mérgesek lesznek,aztán idővel lehiggadnak.

2016. máj. 29. 22:10
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!