Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » 20 éves lány vagyok, nagy...

20 éves lány vagyok, nagy tetoválást szeretnék, a szüleim sosem egyeznének bele. Megcsináltassam nélkülük?

Figyelt kérdés
A szüleim nagyon szeretnek beleavatkozni az életembe, egyke is vagyok, ez sem segít. Az oldalamra szeretném, igazából az egész oldalamat hónaljtól csípőig, szép ízléses dolgot, ez sosem látszana ruhában, így nem befolyásolná sem a karrierem, se semmit. a pénzt én keresem meg rá, de a szüleim kitagadnának. csináltassam meg mágis és takargassam vagy mondjam el nekik? nagyon szeretném, és nem is csak fellángolás, a minta is egy éve ki van nézve és még mindig imádom. segítsetek légyszi. tudom, hogy az én testem, az én pénzem és nem ők döntenek róla, de nem merek lépni:(

2016. máj. 29. 19:50
1 2 3 4 5
 1/46 anonim ***** válasza:
95%
Felnőtt vagy, azt csinálsz, amit akarsz.
2016. máj. 29. 19:54
 2/46 A kérdező kommentje:
Hozzá tartozik az is, hogy másik városban élek egyetem miatt, nem velük, csak hétvégente találkozunk.
2016. máj. 29. 19:55
 3/46 anonim ***** válasza:
94%

ha kitagadnak képes vagy önállóan folytatni az életed?

ha igen, akkor ne gondolkodj, csináltasd meg...ha nem, akkor azért várjál amíg el tudod magad látni...

2016. máj. 29. 19:58
 4/46 anonim ***** válasza:
26%
20 évesen inkább nő vagy, mint lány. Ergo magadnak felelsz, bár az elég hátrányosan befojásolja az ügyed ha velük élsz. Ez esetben fontold meg, hogy lehet jobb lenne várni amíg elköltözöl. A szüleid meg csak te ismerheted, hogy nem tetszik nekik, de megbarátkoznának vele vagy élből elutasítják.
2016. máj. 29. 20:00
 5/46 anonim ***** válasza:
44%
Várjál addig, amíg benő a fejed lágya.
2016. máj. 29. 20:00
 6/46 A kérdező kommentje:
A szüleim élből elutasítják ezt. Eltartani magam nem tudom, mert olyan szakon tanulok (orvosi) ahol ez sajnos nem fér bele, diákmunkákból csak kisebb összegeket tudok keresni. Elég érett vagyok, de a szüleimmel nem akarom emiatt megszakítani a kapcsolatot.
2016. máj. 29. 20:10
 7/46 anonim ***** válasza:
92%

Akkor várj még vele. Ha egy év múlva is akarod, akkor csináltasd meg.

Vagy csináltasd meg kisebb méretben, amit biztosan nem látnának meg.

2016. máj. 29. 20:15
 8/46 anonim ***** válasza:
100%
Megmutatod a mintát?
2016. máj. 29. 20:15
 9/46 A kérdező kommentje:

[link]

Ezt szeretném, fekete-fehér lenne az egész, annyi a különbség, hogy én szeretnék virágokat alá és főlé a nyilak helyett, ugyanolyan stílusban.

2016. máj. 29. 20:23
 10/46 anonim ***** válasza:
60%

Nekem semmi bajom a tetoválásokkal, van, ami kifejezetten tetszik is, de hülyeségnek tartom, hogy valaki a fél testét kitetováltassa. Lehet, hogy most, fiatalon bulinak tartod, de képzeld el magad 60 évesen. Vajon akkor is jól fog mutatni?

Ha már annyira akarsz, akkor olyat csináltass, ami nem ilyen drasztikus, illetve 20 évesen már nem vagy gyerek, ámde ha ennek ellenére a saját keresetedből nem futja, úgy nem kéne tán megcsináltatni semmilyent, hanem majd ha a saját maga ura leszel anyagilag is.

Meg aztán nem gondolnék olyan felnőttnek egy 20 évest, akinek még szülői engedélyt kell kérnie ahhoz, hogy csináltasson egy tetoválást.

Én 20 évesen külön éltem a párommal és dolgoztam. Ergo senkitől, semmire nem kellett engedélyt kérnem.:)

2016. máj. 29. 20:23
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!