Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » 20 éves lány vagyok, nagy...

20 éves lány vagyok, nagy tetoválást szeretnék, a szüleim sosem egyeznének bele. Megcsináltassam nélkülük?

Figyelt kérdés
A szüleim nagyon szeretnek beleavatkozni az életembe, egyke is vagyok, ez sem segít. Az oldalamra szeretném, igazából az egész oldalamat hónaljtól csípőig, szép ízléses dolgot, ez sosem látszana ruhában, így nem befolyásolná sem a karrierem, se semmit. a pénzt én keresem meg rá, de a szüleim kitagadnának. csináltassam meg mágis és takargassam vagy mondjam el nekik? nagyon szeretném, és nem is csak fellángolás, a minta is egy éve ki van nézve és még mindig imádom. segítsetek légyszi. tudom, hogy az én testem, az én pénzem és nem ők döntenek róla, de nem merek lépni:(

2016. máj. 29. 19:50
1 2 3 4 5
 21/46 anonim ***** válasza:
94%
Kit erdekel hogy mi lesz 60 eves koraban? Valoszinuleg let egy csomo tetovalt 60 eves neni... En megcsinaltatnam bar mem tetszik ez a minta.
2016. máj. 29. 22:44
 22/46 anonim ***** válasza:
63%

Fura, hogy azon agyalsz, hogy mi lenne ha... "sosem egyeznének bele", "kitagadnának" honnan tudod, mert biztos nem szóltál még róla semmilyen formában nekik!

Rajzoltasd fel a mintát hennával vagy tollal, és mutasd meg nekik. Aztán figyeld a reakciójukat, lehet más lesz mint amire számítasz!

2016. máj. 29. 23:07
 23/46 anonim ***** válasza:
90%

Hogy 60 évesen hogy fog kinézni...? Hát szarul, ugyanúgy, ahogy a teste összes többi része is, és ahogy tetoválás nélkül is kinézne. Ez a leghülyébb érv a tetkók ellen.

A kérdésre válaszolva:

Olyan helyen van, ahol magától nem látszana, így ha nem akarod megmutatni (akár szüleidnek, akár másnak), akkor nem kell. Ha tényleg ki tudod fizetni saját zsebből, és jól meggondoltad a dolgot (azt írtad, hogy már egy éve kinézted, úgyhogy ez gondolom pipa), akkor szerintem nincs akadálya. Arra figyelj, hogy olyan tetoválóhoz menj, aki hasonló típusú mintákban gyakorlott, illetve fontos, hogy a jó tetkó nem olcsó. Ne akarj spórolni rajta, ha elhatároztad magad mellette.

Egyébként nekem tetszik a minta, hajrá:)

2016. máj. 29. 23:10
 24/46 crudy ***** válasza:
58%
Én is szülők beleegyezése nélkül csináltattam meg és természetesen megmutattam de nincs senkinek beleszólása ebbe. Kétlem h kitagadnának. Csináltasd meg, mutasd meg és kész. Hamar lecseng.
2016. máj. 29. 23:24
 25/46 anonim ***** válasza:
76%
Ezt nagyon bírom, hogy fog kinezni 60 évesen? Ugyanolyan s&zar lesz a teste mint tetko nélkül. Kérdező, szerintem úgysem veszik észre, nehogy már más mondja meg, mit csinálj a saját testeddel.
2016. máj. 29. 23:27
 26/46 anonim ***** válasza:
68%

Én is eljátszottam a gondolattal, h milyen menő lenne egy kisebb tetoválás, de hogy örökre megmaradjon, meg fájdalmas is, hetekig utána sebes meg ápolni kell, az nagyon nem hiányzik.

Ezért gondoltam arra, hogy inkább hennát próbálok majd ki első körben, az csak 2 hétig marad és nem is fáj. :)

Javaslom, hogy próbáld ki, hogy mutat hennával. :) Az ellen a szüleidnek sem lehet sok kifogása, hiszen nem is nagyon egészségtelen és nem is maradandó, meg szerintem nagyon költséges sem lehet, akár te is megcsinálhatod magadnak vagy megkérheted valamelyik ismerősödet, aki jól tud rajzolni. :)

Én sose voltam a tetoválás híve.. Mi van, ha majd változik a stílusod és az a minta már nem fog tetszeni? Persze le lehet szedetni, de az is körülményes és fájdalmas na meg persze drága is...

2016. máj. 29. 23:49
 27/46 anonim ***** válasza:
58%
Lehet nem egy lóbaszó nagy szitakötővel kéne kezdeni, hanem valami kisebbel.
2016. máj. 30. 00:22
 28/46 anonim ***** válasza:
94%

Olyan szép volt az a "motoros" hozzászólás, azzal a 21 éves korban "kiforrott ízléssel"....

Viszont ha belegondolok, hogy gyerekkorom legmenőbbnek tartott motorját az akkori -kiforrott ízlésemmel- akkor magamra tetováltattam volna, most elég hülyén érezném magamat a sörhasamon egy Babettával...

:)

2016. máj. 30. 14:03
 29/46 anonim ***** válasza:
15%

Ezért csinálnak az emberek tetoválást:

- mert az a coelho idézet, koi hal SOOO DEEEEP.

- mert IGÉNYTELENEK ahhoz hogy kedvenc grafikájuk csillió dpi-ben élvezhessék egy fotorealisztikus kópián ezért inkább a seszínű bőrre szaratják fel

- mert az ANYJA ELLENZI, ő meg nem azzal mutatja meg neki hogy ember lett hogy valami kemény munkát igénylő valós teljesítménnyel áll elő, hanem hogy tetováltat magára.

Mint ahogy látod nem túl magasztos dolgok ezek, nem véletlenül csak a RENYHE és KORLÁTOLT emberek tetováltatnak magukra.

2016. máj. 30. 15:01
 30/46 sosi45 válasza:
0%

Szia,,,

Persze, mindenképp csináltasd.

Több leszel töle,,,,nekem is van vagy nem is tudom mennyi :)

2016. máj. 30. 15:03
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!