20 éves lány vagyok, nagy tetoválást szeretnék, a
szüleim sosem egyeznének bele. Megcsináltassam
nélkülük?
Figyelt kérdés
A szüleim nagyon szeretnek beleavatkozni az életembe, egyke is vagyok, ez sem segít. Az oldalamra szeretném, igazából az egész oldalamat hónaljtól csípőig, szép ízléses dolgot, ez sosem látszana ruhában, így nem befolyásolná sem a karrierem, se semmit. a pénzt én keresem meg rá, de a szüleim kitagadnának. csináltassam meg mágis és takargassam vagy mondjam el nekik? nagyon szeretném, és nem is csak fellángolás, a minta is egy éve ki van nézve és még mindig imádom. segítsetek légyszi. tudom, hogy az én testem, az én pénzem és nem ők döntenek róla, de nem merek lépni:(
Ha biztos vagy benne és tetszik a minta, akkor csináltasd meg és ha netalán lebuksz akkor mond hogy csak henna.
2016. máj. 30. 15:06
32/46 anonim válasza:
Csináltasd meg.
Szüleidet készítsd fel jó előre.. Mondd azt nekik h mához 3 hónapra lesz egy ilyen tetkód és kész.
20 éves vagy, szereted őket, vágysz erre a tetoválásra, mert ezzel fejezed ki önmagad.. S ha megcsináltatod ezt a tetoválást és ők ebbe belemennek, akkor csak még jobban fogod szeretni őket ezért, ha elfogadják azt aki valójában vagy..
Ha ezt sem értik meg, akkor a szüleid nagyon buták..
2016. máj. 30. 15:24
33/46 anonim válasza:
max kib.sznak a házból és kereshetsz albérletet, de 1 tetkó miatt csak nem tagadják ki az egyetlen lányukat :) nyaggasd őket pár napig hogy te szeretnél és az milyen szép, nem is látszódna max strandon! mit szeretnél tetováltatni rózsákat?
2016. máj. 30. 15:55
34/46 anonim válasza:
Az milyen nyomorúságos már ha valaki tetkóval tudja kifejezni önmagát. :D
A tetkót azért szereti a pórnép mert nulla energiabefektetést igényel: besétál a szalonba, nyáladzó szájjal rábólint egy grafikára, rászarják a karjára és kész. Írjál köyvet, légy elismert terepbicajos, készítsd te a környék legfinomabb rétesét, ezek mind érnek valamit mert van mögöttük érdemi munka. Ha nem fürdesz egy évig is különbözni fogsz de továbbra is csak szimplán ostoba maradsz. Komolyan mondom a tetkós véglényeknek még a szervkereskedelmét is derogálónak érezném magamra nézve.
2016. máj. 30. 16:26
35/46 anonim válasza:
Az egy jó ötlet, hogy hennával csináltasd meg első körben. Mondjum nem tudom megtudnák e ezt a mintát is.
Aztán mutasd meg szüleidnek de nem mond meg hogy henna...
Ha kitagadnak akkor mond meg, hogy henne és akkor majd megcsináltatod akkor ha elvégezted a sulit és van munkád.
Ha tetszik nekik akkor meg ne is mond meg , hogy henna hanem akkor varrasd fel az igazit.
2016. máj. 30. 16:30
36/46 fosfosfosfos válasza:
Ugye nem ryb@ncrendszámot?
2016. máj. 30. 19:26
37/46 anonim válasza:
"majd mit szólnak hozzá vén szatyor korában"
Szerintem akkor inkább azt tetováltasd magadra, hogy "TESCO".
Az vén "szatyron" is jól mutat...
:)
2016. máj. 30. 19:38
38/46 anonim válasza:
Én ugyanígy 20 évesen csináltattam egy óriási mintát, összegyűjtöttem rá a pénzt, elmentem, megcsináltattam :) a szüleim csak egy évvel később tudták meg, jobban reagáltak, mint gondoltam volna :) (a minta egyébként gyönyörű :) )
2016. máj. 31. 02:03
39/46 anonim válasza:
ha náluk laksz addig nincs miről beszélni, simán beleszólhatnak az életedbe, a pénzt inkább lakásra kéne költeni...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!