Szülők ti elengednétek?
Figyelt kérdés
Szóval két haverommal megbeszélnénk 1-2 fontos dolgot, és beülnénk egy helyi komcsába meginni 1-2 sört. 15 éves vagyok, a haverok 17, a másik meg 20 éves.2016. máj. 29. 11:37
41/49 Snorri válasza:
Szerintem itt tévedésben van sok ember. Egy 15 éves már csak terelgetni lehet, de irányítani nem. Ha szétromboljátok a kapcsolatotokat azzal, hogy eltiltjátok ettől attól, és nem engeditek el, azzal csak azt éritek el, hogy nem fog veletek beszélni. Ha bajba kerül, akkor legalább tudjam, merjen segítséget kérni. Illetve egy elfojtott lázadás sokkal rosszabb. Nem szabad úgy éreznie, hogy nem valósíthatja meg önmagát.
42/49 anonim válasza:
akinek a kocsmában sörözés az önmegvalósítás ott komoly bajok vannak...
43/49 anonim válasza:
Nekem az nem tiszta hogy mai 15-éveseknél miért már szinte "elvárás" hogy ha össze ülnek egy baráti beszélgetésre, akkor ott inni kell?
44/49 $$$$$ válasza:
Tudod 30-as. Én egy 4,6 os átlagu tanuló vagyok amellett hogy eljárok nèha bulizni. Igaz hogy nem a legjobb a helyesírásom . De emellett jól tanulok. És amint írtam nem egyedül megyek az osztályból hanem sokan. Ès a korombéliek nagyrésze el szokott menni nèha. Szóval hagyuk már a hü*yeséged. Mivel aki 1-2 havonta megy el annak roh*dtul nem azon jár az esze! Van nem egy korombi sőt fiatalabb ismerősőm aki heti 1-2 megy .
45/49 anonim válasza:
Pár sörbe nem fogsz belehalni, mindenki iszik ennyi idősen.
46/49 anonim válasza:
Kávézó és délután egy kávé vagy kakó/ süti. Kocsma kizart
47/49 anonim válasza:
Vajon miért vagyunk élmezőnyben az alkesz országok között? Mert inni már annyira természetes a kiskorúak és fiatalkorúak körében, hogy a szülők is inkább játsszák a jófejt és elengedik őket, addig se otthon tombolnak. Vagy addig piálhatnak ők is.
48/49 anonim válasza:
Az ilyen vaskalapos szülők miatt van a sok elmebeteg
49/49 anonim válasza:
utolsó, nem. .a sok liberális és engedékeny szülő miatt van a sok elkényeztetett hisztis kamasz. Nem azt mondom hogy ne menjen sehova a gyerek, de határok kellenek. Jó, igyon egy üveg sört, de otthon, ott is össze tudnak ülni a kertben megbeszélni, nem kell ehhez kocsmába menni,ahol egy 15 évesnek amúgy sincs semmi keresnivalója.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!