Szülők ti elengednétek?
meg lehet kövezni most, de én 15 évesen lányként is voltam kocsmákban a barátnőimmel.persze nem olyan rossz hírnevűekre kell gondolni,hanem inkább pubokra. és nem azért mentünk,hogy jól berúgjunk, volt amikor csak sima narancslevet ittunk.vagy 1-1 koktélt.. nem gondolom,hogy ezzel bármi probléma lenne. ugyanúgy felnőttem,egyetemet végeztem,rendes párom lett, nem lettem ribi ..
fiúknál sem olyan gáz ez szerintem.. nem mondom,hogy most aztán heti rendszerességgel el kell járni, de mondjuk havi 1x nem hiszem hogy gond lenne.
én elengednélek. persze mondom ne a legcsövesebb kocsmába menjetek,ahol öreg alkoholisták vannak. hanem fiatalos beülős helyre.
Nekem 15 évesen engedték hogy sörözzek, meg itt a helyi kocsmákban jobban elmertek engedni mert ismertek minket a faluban. Én szüleim ilyentől nem tiltottak csak óvatosságra intettek hogy figyeljek oda, és persze csak is megbízható emberek közé engedtek akiket ismertek. Nekem megadták a bizalmat erre, persze tudnom kellett hol a határ, mondták is hogy 1-2 üveg sör belefér azzal a feltétellel ha nem csinálok rendszert, és tudom hol a határ meg tudom hogy mikor és hogyan kell hazaérjek. Mondták ha meglátják hogy 18 év alatt talaj részegen esek haza akkor megnézhetem magam.
Persze sajnos igaz már közel 18 éves voltam 3 hét kellett hogy betöltsem, akkor megesett hogy eléggé részegen értem haza egy házibuliból. Nem hánytam, meg nem voltam totál kész, de eléggé látszott hogy többet ittam a kelleténél. Persze megkaptam a fejmosást de mondták hogy az a nagy szerencsém hogy nem csináltam részegen semmi hülyeséget.
Én persze azért átgondolnám hogy a gyerekemet el-e engedjem így csak úgy kocsmázni ennyi idősen. Persze a kislányom még csak most lesz 2 éves, nekem még egy ideig nem lesz ezzel gondom, meg a barátnőmnek sem (nem vagyunk házasok), de az biztos hogy én is hasonlóan tennék ilyen esetben mint a szüleim. Nyilván tekintettel lennék arra hogy milyen a környezet, meg hova akarnának menni, és persze kikkel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!