Szülők! Ti elengednétek a lányotokat a szigetre?
Figyelt kérdés
A barátaimmal nagyon el szeretnék menni az egyik napra, de pont ütközik egy fizetős táborral is, így az egyik napról hiányoznék. Nem tudom hogyan győzhetném meg őket. 15/L2016. márc. 19. 11:35
1/29 anonim válasza:
Szerintem 15 évesen még ne nagyon menj szigetre. Fiatal vagy még oda, lehet még be sem engednek.
2/29 anonim válasza:
Hát attól függ melyikre.
A Szentendrei-szigetre pl. simán,az nagyon szép hely.
3/29 anonim válasza:
a sziget fesztivál is nagyon szép hely. 15 évesen beengedik, 14 év alatt ingyenes. Vannak családok akik gyerekkel együtt jönnek. Messze a sziget a legbarátságosabb fesztivál.
4/29 anonim válasza:
Rögtön eltiltanálak a mostani lúzer bulizó alkesz cigiző barátaidtól.
5/29 anonim válasza:
Gondolkodj az o fejukkel: 15 vagy, mar befizettek egy taborba. Ott mar veszteseges , ha kihagysz 1 napot, plussz meg fizessek a szigetet is. Egyebkent en szeretem a szigetet, de nem 15 evesnek valo.
6/29 anonim válasza:
Ha valamelyikőtök egyik szülője ott lesz kísérőnek akkor igen. De csak egy napra és csak a koncertekre..utána irány haza.
7/29 anonim válasza:
A Sziget egy igen jól szervezettt, kultúrált esemény, cserébe drága is. Főleg ha barátokkal együtt mentek egy napra, igazán nincs mitől tartani.
A fizetős táborral való ütközés tényleg szívás, a nyár még sokára van, nem lehet lemondani azt az egy napot?
8/29 A kérdező kommentje:
Az a baj hogy tánctábor és ott rakjuk össze a kövi évi koreo nagy részét, és pont a közepén lévő egyik napon van.
2016. márc. 19. 12:13
9/29 anonim válasza:
Nincs mitől tartani? Gondolom te még nem voltál az elsősegély sátorban.. minden koncerten csonttörések, napszúrás, alkohol és kábítószer túladagolás, taposás, horzsolt sebek...Nem ez nem egy 15 éves gyereknek való.
10/29 anonim válasza:
rihanna?
szerintem ha ki van fizetve a tábor és fontos neked a tánc, akkor ne menj szigetre. hidd el, jön minden banda/énekes még hozzánk. emiatt felesleges variálni (+egy napijegy 15ezer körül van, és akkor még nem ettél/ittál semmit...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!