Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Ti elengednétek a lányotokat?...

Ti elengednétek a lányotokat? ⬇

Figyelt kérdés
Elengednétek a lányotokat iskola után két barátnőjével egy közeli kávézóba (amit ti is ismertek) egy órára meginni egy üdítőt miközben a 11 éves húga egyedül van otthon?

2016. márc. 14. 16:48
1 2 3 4
 1/35 anonim ***** válasza:
91%
Szerintem egy 11 éves nyugodtan el lehet egyedul, főleg, ha rövid időről van szó.
2016. márc. 14. 16:52
 2/35 anonim ***** válasza:
7%

"...miközben a 11 éves húga egyedül van otthon?"

Így NEM!

3/35 anonim ***** válasza:
93%
Én szerintem el. Filmezget,gépezik,tanul vagy akármit. 1óra nem hosszú idő :). Engedd el nyugodtan.
 4/35 anonim ***** válasza:
85%

Simán. Egy 11 éves,már nagyon önálló.

47/F

2016. márc. 14. 16:54
 5/35 A kérdező kommentje:
16 éves vagyok és anyum nagyon kiabállt velem emiatt. Persze elengedett, de még most sem nagyon értem miért gondolja, hogy ez egyenes út a züllött élet felé, és 12.oszály végére mindenbizonnyal egy iszákos, cigizős, lógós szófogadatlan lány leszek aki undorító életet él majd....(wtf)
2016. márc. 14. 16:55
 6/35 anonim ***** válasza:
83%
Bár az üdítőzés nem tudom hogy jön a "züllött élet" témakörhöz, nem herkázni megy hajnalban.
2016. márc. 14. 16:55
 7/35 anonim ***** válasza:
82%
És mi van akkor, ha egyedül van otthon a húga? Nem az ő gyereke, ha gondoskodni kell róla, akkor nektek kell otthon lennetek vele! Persze más az, ha megkéritek őt, hogy vigyázzon rá,mert ti épp nem tudjátok megoldani aznap, de ne fojtsátok meg a szociális életét, azért mert van egy húga!
2016. márc. 14. 17:02
 8/35 anonim ***** válasza:
85%
Ja vagy úgy. Hát szerintem magyarázd el anyudnak...vagyis inkább próbáld meg elmagyarázni, hogy az üdítőzés miatt nem fogsz elzülleni,másrészt meg minél jobban tílt valamit, annál jobban érdekel, ez tény.
2016. márc. 14. 17:04
 9/35 anonim ***** válasza:
87%

1. A nagyobb testvért bébiszitternek használni gáz, alkalmanként persze meg lehet kérni, de az ő rovására, kényszerből soha.

2. Egy 11 éves gyerekre már nem kell vigyázni, pár órát elvan magában.

3. Ha a helyet ismerem, közel van és fényes nappal üdítőzés a terv, akkor pláne semmi akadályát nem látom a dolognak.

2016. márc. 14. 17:07
 10/35 A kérdező kommentje:
Magyaráztam. Nem sikerült megértse. Igaz, mikor kocogni mentem akkor is azt mondta, hogy állandóan a szórakozáson jár az eszem....pedig csak fogyni akartam xD
2016. márc. 14. 17:09
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!