Elengednétek a 19 éves lányotokat külföldre?
Egy hétre egy dél-németországi kisvárosba a barátnőjéhez. A barátnő (22) évek óta ott él a párjával. Egyedül az utat kéne állnod, mivel a lányod még diák, nincs keresete. Meg persze némi költőpénz. Hely van, lenne külön szobája, élelmiszert vennie nem kell, ahol kettőre főznek, ott jut a harmadiknak is. A lányod folyékonyan beszél angolul, németül nem tud, de a lány és a párja igen, úgyis velük menne mindenhová.
A barátnőt te nem ismered személyesen, a lányod viszont már 4 éve jóban van vele.
Elengednétek? Miért?
Nagykorú, régóta vele van, nem zavar (állítólag).
Amennyiben anyagilag megengedhető, szerintem elengedném, mondjuk nem olyan egyszerűen mint a sarki kisboltba, de na :D
Első!
Valamit nagyon félreolvastál.
Én a sajátjaimat elengedtem volna, a te gyerekedet te ismered. Mondjuk törekednék rá, hogy lwgalább skype-on beszéljek a barátnővel előtte.
Mivel nem az én lányom, nem tudok róla nyilatkozni. A sajátom megbízható és felelősségteljes, nyugodt szívvel engedném el, ha anyagilag beleférne számomra. Ez egy jó lehetőség a nyelvgyakorlásra, kikapcsolódásra, és legalább a világból is lát valamit.
Egyébként manapság egy csomóan mennek 18 évesen külföldre tanulni. Évekre.
Természetesen igen.
Nyilván kimentek elé a vasútállomásra,Pesten felszáll,ott meg le,nem nagy cucc.
Remélhetőleg útközben nem rabolják el az ufók:D
"Felnőtt embernek mondjam meg, mit csináljon?"
Nem, de azt eldöntheted, hogy fizeted-e neki az utat.
"Nem, de azt eldöntheted, hogy fizeted-e neki az utat."
- De nem ez volt a kérdés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!