Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Elengednétek a 19 éves lányoto...

Elengednétek a 19 éves lányotokat külföldre?

Figyelt kérdés

Egy hétre egy dél-németországi kisvárosba a barátnőjéhez. A barátnő (22) évek óta ott él a párjával. Egyedül az utat kéne állnod, mivel a lányod még diák, nincs keresete. Meg persze némi költőpénz. Hely van, lenne külön szobája, élelmiszert vennie nem kell, ahol kettőre főznek, ott jut a harmadiknak is. A lányod folyékonyan beszél angolul, németül nem tud, de a lány és a párja igen, úgyis velük menne mindenhová.

A barátnőt te nem ismered személyesen, a lányod viszont már 4 éve jóban van vele.

Elengednétek? Miért?

2016. jan. 12. 17:33
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
91%

Nagykorú, régóta vele van, nem zavar (állítólag).

Amennyiben anyagilag megengedhető, szerintem elengedném, mondjuk nem olyan egyszerűen mint a sarki kisboltba, de na :D

2016. jan. 12. 17:38
 2/28 Andizsuzsi ***** válasza:
69%

Első!

Valamit nagyon félreolvastál.

Én a sajátjaimat elengedtem volna, a te gyerekedet te ismered. Mondjuk törekednék rá, hogy lwgalább skype-on beszéljek a barátnővel előtte.

2016. jan. 12. 17:46
 3/28 anonim ***** válasza:
89%
Persze. Egyrészt nagykorú már, másrészt én csak örülök ha világot lát a gyerek és nem nekem kell kirugdalni a szobájából, hogy néha érje a nap. Ha megengedheted anyagilag akkor nem is kérdés. Csak azért küldjön néha egy sms-t, hogy él még.
2016. jan. 12. 17:47
 4/28 A kérdező kommentje:
Jaj, nem kiköltözni. Hanem úgy egy hétre csak.
2016. jan. 12. 17:47
 5/28 anonim ***** válasza:
86%

Mivel nem az én lányom, nem tudok róla nyilatkozni. A sajátom megbízható és felelősségteljes, nyugodt szívvel engedném el, ha anyagilag beleférne számomra. Ez egy jó lehetőség a nyelvgyakorlásra, kikapcsolódásra, és legalább a világból is lát valamit.

Egyébként manapság egy csomóan mennek 18 évesen külföldre tanulni. Évekre.

2016. jan. 12. 17:48
 6/28 anonim ***** válasza:
73%
Felnőtt embernek mondjam meg, mit csináljon?
2016. jan. 12. 17:52
 7/28 anonim ***** válasza:
47%

Természetesen igen.

Nyilván kimentek elé a vasútállomásra,Pesten felszáll,ott meg le,nem nagy cucc.

Remélhetőleg útközben nem rabolják el az ufók:D

2016. jan. 12. 17:54
 8/28 anonim ***** válasza:
70%

"Felnőtt embernek mondjam meg, mit csináljon?"

Nem, de azt eldöntheted, hogy fizeted-e neki az utat.

2016. jan. 12. 18:00
 9/28 anonim ***** válasza:
90%

"Nem, de azt eldöntheted, hogy fizeted-e neki az utat."

- De nem ez volt a kérdés.

2016. jan. 12. 18:02
 10/28 anonim ***** válasza:
63%
Természetesen. Ezt még meg is kell indokolni? Felnőtt.
2016. jan. 12. 18:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!