Szülők ti elengednétek?
Azzal értek egyet, hogy hozzánk jöhetnek és mindegyik kap egy üveg sört, de kocsmába nem engedném a sok lecsúszott proli közé. Ha megtudnám, hogy mégis elment és ki is szolgálták, a poklot is lehoznám a helyre egy kis hatósági eljárás formájában és azt is elővenném aki a sört vette neki. Rögtön meggondolnák, itassanak -e legközelebb kiskorút.
A szülő nem azért van, hogy a haverja legyen, hanem azért, hogy nevelje és a törvény tiszteletét is megtanítsa.
A válaszokból is látszik, ki megy hétfőn suliba és ki jár dolgozni.
Megkérdeztem, és örültek hogy el mondtam. De inkább úgy lesz hogy megvesszük máshol, és megisszuk kint egy padon.
És még 1x visszatérnék. A barátságba nem számít a kor, és amúgy is van egy zenekarunk, én vagyok a basszus gitáros, ő a szóló gitáros, és ezért vagyunk jóba. Nem értem, mi ezzel a gond.
Elég vicces amiket itt irkálnak a szülők!:D
17 éves srác vagyok járok discóba.
Szóval a lényeg,hogy egy hétvégi discóban lévők közül minden 2. kiskorú.
Minden 4. ottlévő kb 14 éves kislány,aki hót részegen fetreng a hányásába,vagy egy Whisky-colaért lesz*p.
De persze itt Gyk-n, a szülők 90%-a még egy sört se enged a 15 éves fiának. A valóságba viszont nem így van.
15 éves gyerek már van annyira felelősségteljes,hogy tudja kivel barátkozik.Az meg csak a hab a tortán,hogy máskor meg az a bajotok kedves szülők,hogy maximum nagykorúval engednétek el a kiskorú gyereketek valakivel.
Arról meg ne is beszéljünk,hogy minden második kocsmában kiadják az italt a kiskorúaknak, szóval nem a 20 éves fogja megvenni a fiatoknak.
"Minden 4. ottlévő kb 14 éves kislány,aki hót részegen fetreng a hányásába,vagy egy Whisky-colaért lesz*p. "
Attól még, hogy sok szülő csak dísznek van más próbálhat normális embert nevelni a gyerekéből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!