Meg lehet ezt bocsátani?
Figyelt kérdés
Anyám elhagyott mikor 1 éves se voltam,apa nevelt fel. Pár hónapja meg keresett anyám. Kiderült hogy van egy 16 éves hugom. Én 19 éves leszek. Meg kérdeztem tőle hogy miért hagyott el? Azt válaszolta,hogy nem állt készen,fel nem bírom fogni,hogy alig 1 évvel késöbb mr kéazen állt,őt nem hagyta el.2016. máj. 28. 13:17
11/12 anonim válasza:
Mi a fenét ronthattál már el csecsemőként, hagyd már ezt az idiótaságot. Anyád egy zakkant tyúk volt, hogy otthagyott, és valószínűleg amúgy is az apukáddal való viszonya játszotta ebben a fő szerepet, nem te.
Azt meg nem tudod, a húgod mellett miért maradt meg, de biztos lehetsz benne, hogy a magyarázatnak semmi köze tehozzád. Lehet, hogy akkoriban egyszerűen pénzesebb pasija volt mondjuk.
Ne vedd magadra az egészet, egy csecsemő nem felelős semmiért.
12/12 anonim válasza:
Megmondhatod, hogy a húgoddal szeretnél kapcsolatot tartani, de Rá nem vagy kíváncsi. Csak emiatt nem kell anyádnak megbocsájtani. Ez amúgy sem ilyen egyszerű folyamat. Ha nem szívből jön, őszintétlen, akkor semmit sem ér, ne erőltesd. Anyádat meg nem kell sajnálni. Megértem hogy vannak ilyen döntések, de semmiképp sem Ő az áldozat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!