Meg tudnatok bocsatani a gyereketeknek ha sorozatgyilkos lenne?
Megbocsátani nem.
De gyűlölni sem tudnám őt. Csak végtelenül elkeseredett lennék. Talán bele is diliznék, pont abba, hogy szeretem, mert a gyerekem, de megbocsáthatatlan, amit tett...
Elgondolkoznék, hogy milyen szülője voltam neki. Sok esetben nem a gyerek a legfőbb hibás. Bántalmazták kiskorában akkor nem meglepő, hogy gyilkos lett...
Egyébként ha kegyetlen volt az áldozataival, akkor soha nem bocsátanék meg, de ha nem akkor igen, mindenképpen.
Én inkább azt a kérdést tenném fel, hogy vajon megtudok e bocsánati magamnak, hogy ennyire felelőtlenül elcsesztem a gyerek nevelését, hogy sorozatgyilkos vállt belőle!!!
És ha eszednél vagy, akkor nem is tehetsz mást, mint megbocsátasz magadnak, de a szükséges konzekvenciákat is szigorúan a levonod, és ahol amit keveset lehet, ott jóvá teszed a dolgot!
Véletlenül senkiből nem lesz csak úgy sorozatgyilkos, csakis elcseszett és béna szülőknek köszönhetően!
Nem hiszem. De magamnak sem, egyrészt, hogy mit ronthattam el, másrészt, hogy mit szabadítottam a világra azzal, hogy megszültem.
Egyébként én nem lennék biztos benne, hogy ez a szülő, nevelés hibája, mert van nagyon sok olyan mentális betegség, ami nem a nevelés hatására alakul ki. Sorozatgyilkosok meg nem hiszem, hogy ép elméjű emberek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!