Mit tegyek? Meg fognak nekem valaha bocsatani?
Nagyon megromlott a kapcsolat a szuleimmel, nem tudom mit tegyek. Nagyon jo tanulo vagyok, majdnem kituno (tesi, enek, fizika nem otos), alaposan tervezem a jovomet, becsultes vagyok, segitokesz, nagyon vallasos, es igyekszek mindent megcsinalni amit kell. 7 honapja van egy igazan rendes baratom, apukam nagyon kedveli, de anyukam is. Anyukammal bizalmas kapcsolatom miatt
elmondtam neki, hogy lefekudtem a baratommal es azota all a bal. Apukam hozzam se szol, anya allandoan hangoztatja, hogy mekkorat csalodott bennem...Ha eltiltanak a baratomtol akkor en tenyleg nem tudom mit csinalok, mert most epp o az egyetlen akin erzem, hogy szeret. 16/L
Igen, meg fognak bocsátani.
Csak egy picit gondolj bele az ő helyükbe.
A picike szemük fénye elvesztette a szüzességét. Egy apa ezt nehezen dolgozza fel. Mondjuk anyukád egy kicsit túlspilázza ezzel a "mekkorát csalódtam" dumával, de ez van.
Nekem két lányom, bár még kicsik. A férjem már most mondja, hogy ha nagyobbak lesznek, akkor a szívlapát ki lesz készítve a kapu mellé. :)
Na, szóval nyugi, majd lenyugszanak a kedélyek. :)
Egy apróság: Anyád elmondta apádnak? Akkor meg gratulálok neki a tapintatosságáért és sok eszéért, már bocsi. Ezek után biztos szívesen elmondasz neki bármit...
Szia! Én helyedben konkrétan megmondanám anyudnak, hogy azt hitted "bízhatsz benne, megérti a szerelmeteket" stb. ezért mondtad el neki, hogy lefeküdtetek egymással. Úgy jön le nekem, mintha brutál vallásosak lennétek, ezért is van ez a durci a szülők részéről. A mai világban ez már normális, hogy szexeltek. Eltiltás?? Ha ezt vezetik be, akkor (szerintem, mivel szereted a fiút) egy idő után hazudozni fogsz, csakhogy találkozhass vele. Kezdesz felnőni, nem tudják felfogni???
Kitartást, ás szeressétek egymást :) ;)
Meg fognak békélni, ne emészd magad ezen. Az ő gyengeségük és hibájuk, hogy nem tudnak mit kezdeni a helyzettel. Nehéz tini lány szülejének lenni, sok szülőt próbára tesz ez a szerep.
7 hónap után a szex szerintem normális. Nem értem, hogy miért "csalódásként" emlegetik. Az a bajuk, hogy nem vártál az esküvőig? Jézusom, ha hiszel a keresztény Istenben, akkor tudod, hogy az Istened szeret Téged, és nem kerülsz a pokolra. A szexet Isten teremtette, a házasságot a papok.
nincs igazuk a szüleiknek, a ordít róluk a butaság és tehetetlenség, hogy ezt a lelki terrort nyomják feléd. Fejben bocsáss meg nekik, emelkedj felül, és élvezd az életet a kis pároddal! puszi
Utolsó, semmi közöd hozzá.
De pl. én is 16 évesen vesztettem el az elsővel, idén ünnepeljük a 9. és egyben az első házassági évfordulónkat ;)
8.
Neked mennyivel lenne rosszabb az életed, ha cölibátust fogadnál?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!