Mit tegyek? Meg fognak nekem valaha bocsatani?
Nagyon megromlott a kapcsolat a szuleimmel, nem tudom mit tegyek. Nagyon jo tanulo vagyok, majdnem kituno (tesi, enek, fizika nem otos), alaposan tervezem a jovomet, becsultes vagyok, segitokesz, nagyon vallasos, es igyekszek mindent megcsinalni amit kell. 7 honapja van egy igazan rendes baratom, apukam nagyon kedveli, de anyukam is. Anyukammal bizalmas kapcsolatom miatt
elmondtam neki, hogy lefekudtem a baratommal es azota all a bal. Apukam hozzam se szol, anya allandoan hangoztatja, hogy mekkorat csalodott bennem...Ha eltiltanak a baratomtol akkor en tenyleg nem tudom mit csinalok, mert most epp o az egyetlen akin erzem, hogy szeret. 16/L
Ez mind szép és jó, de ha a szülők is "nagyon vallásosak", akkor a válasz arra, hogy "ennyi idősen ti szüzek voltatok?" biztosan igen lesz, és ez az egész történet nem lesz túl hamar elfelejtve.
Ennek ellenére ne érezd magad rosszul, nem tettél semmi rosszat.
"kicsit furak a szuleim, mert azt mondjak, hogy ebben a korban cserelgetni kell a fiukat allandoan, es nem egynel leragadni..."
Már ne haragudj, de ebből a mondatodból pont a kérdésedben szereplő dolog teljes ellentettje jön ki. Olyan mintha azért csalódtak volna benned, mert nem úgy viselkedsz, mint egy rossz ku.r.va aki állandóan cserélgeti a pasikat, és ott fekszik le velük ahol tud... Megbocsáss, de ennek az egésznek így már nincs értelme.
Ha keresztény vagy, és a családod is, akkor lehet azért ilyen kétségbeesettek, mert féltenek, hogy eltávolodsz Istentől, és hogy sérülsz ebben. - Mert a házasság előtti szex nem véletlenül "nem szabad" kategória..
Ha érdekel a téma, érdemes megnézni ezt a videót.
https://www.youtube.com/watch?v=yxBHg9dXEVs
a szex Istennek egy remek ajándéka, de meg van a helye, és ennek nagyon komoly oka van az ember érdekében... ;) :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!