Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Fogalmam sincs mihez kezdjek?...

Fogalmam sincs mihez kezdjek? Egyedűl maradtam terhesen.

Figyelt kérdés
Egy éve férjhezmentem. Jól voltunk, persze pici viták voltak. Januárban terhes lettem, amit már megbeszéltünk, hogy ráállunk. Nekem sajnos februárban megszűnt a munkahelyem és nem tálálok azóta sem másikat. Ahol élünk az a férjem lakása.1 hónapja úgy döntött a párom, hogy se velem se a gyerekkel nem kíván élni. Nem akar még gyereket és nem vállalja a felelősséget. Nekem nincs senki rokonom. Azt mondja a válás után kidob a lakásból, ezért nézzek anyaotthont ahova mehetünk. Mivel nincs munkám nem tudnék albérletbe költözni. A férjem teljesen kizárt az életéből, lelkesen keresi az új nőt. Nem tudom mihez kezdjek. Valaki tudna ötleteket adni. Teljesen ki vagyok készülve.
2016. máj. 15. 20:20
1 2 3 4 5 6
 51/59 anonim ***** válasza:
51%

"Próbaidő alatt instant kirúgás a táppénz és nem védi a terhessége."

[link]

Próbaidő alatt még valóban nem védi a terhessége, viszont ha emiatt rúgják ki, az jogellenes.

2016. máj. 16. 16:57
 52/59 anonim ***** válasza:
81%
50: Tehát az az erős, aki olyan gyáva, hogy nem meri elmondani az igazat és sunnyog a házastársa előtt. Meg aki megfutamodik a saját döntése elől, akar gyereket, aztán megrémül, ha megfogan, és megölné. Aha.
2016. máj. 16. 17:03
 53/59 A kérdező kommentje:
Akkor tisztázzunk néhány dolgot. A gyereket előre megbeszéltük. Igen tudtuk hogy a szerződés le fog járni és bár hiba volt, de ugy gondoltuk talalok munkát, mert még nem voltam terhes. Januárban derült ki. Azután találtam munkát, de rájöttek és kirugtak. A próbaidő alatt bármikor megtehetik bármilyen indokkal. Az exet szerintem felesleges belekeverni. Nem ő tehet róla hanem a férjem. Bár ha tudomása lenne róla akkor sem változna semmi. A szülei sokszor húzták már ki a bajból. Megszokta, hogy nem kell felelőséget vállalni semmiért, mert megoldják helyette. Holnap kezdek a munkahelyen, remélem tudom húzni egy picit. És igen! Kénytelen vagyok megenni amit főztem. Meg is teszem csak azt hiszem ő is jelen volt. Persze neki nem kell.
2016. máj. 16. 17:57
 54/59 A kérdező kommentje:
És még valami. Engem nem érdekel, hogy mi lenne velem. Nagyobb bajból is kimásztam már. DE EGYEDÜL VOLTAM ÉS NEM GYEREKKEL. Ha nem lenne gyerek azt mondanám, rosszul választottam megyek tovább. De itt nem ez van. Én elvesztettem a szüleimet, tudom milyen. Nem kívánom a gyermekemnek.
2016. máj. 16. 18:08
 55/59 anonim ***** válasza:
0%
Elarulna valaki miert lett toroltetve a kommentem?? Semmi provokalot nem irtam....
2016. máj. 16. 19:15
 56/59 anonim ***** válasza:
0%
Nem tudom, nem én töröltem.
2016. máj. 16. 21:03
 57/59 anonim ***** válasza:
97%

47: "edd meg amit főztél"

Mekkora gusztustalan dolog ezt ìrni efy ilyen sorsra jutott terhes nőnek. Pont azt eszi!

Kívánom neked is úgy segítsenek a bajban ahogy most te álltál hozzá ehhez az ügyhöz.

Rúgj bele a földön fekvőbe...szánalmas

2016. máj. 16. 21:52
 58/59 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen azoknak, akik segíteni próbalnak illetve bíztatnak. Akik meg nem, hát azt is megértem. Esetleg annyi, hogy megtarthatná a vélemenyét, mert ugye az nem segítség.
2016. máj. 17. 21:41
 59/59 anonim ***** válasza:

Szivesen. Nem értem, hogy miért nem mondták el a férjednek, hogy a házasság egy szövetségkötés. Nem hangulati alapon, hanem szövetségi alapon nyugszik. Pont azért, hogy ne lehessen kilépni belőle csak úgy. Van egy eskütétel, hogy jóban-rosszban, míg a halál el nem választ. Kölcsönösen leteszik a házasfelek az életüket egymásért. Nem maguknak élnek, hanem a másiknak. Egyé válnak. A házasság próbatétel, vállalás, kötelezettség.

Az eskü lényege, hogy biztosak lehetünk, hogy a másik nem hagy minket ott a bajban. Ezt ő megszegte, elárult. Ezt elmondhatod neki. Pont akkor hagy el, amikor a legnagyobb szükség lenne rá. Ezt úgy nagy általánosságban írtam mindenkinek. (Az árulásról eszembe jut az Erdei Mari a contech -ből.)

2016. máj. 27. 09:10
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!