Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Fogalmam sincs mihez kezdjek?...

Fogalmam sincs mihez kezdjek? Egyedűl maradtam terhesen.

Figyelt kérdés
Egy éve férjhezmentem. Jól voltunk, persze pici viták voltak. Januárban terhes lettem, amit már megbeszéltünk, hogy ráállunk. Nekem sajnos februárban megszűnt a munkahelyem és nem tálálok azóta sem másikat. Ahol élünk az a férjem lakása.1 hónapja úgy döntött a párom, hogy se velem se a gyerekkel nem kíván élni. Nem akar még gyereket és nem vállalja a felelősséget. Nekem nincs senki rokonom. Azt mondja a válás után kidob a lakásból, ezért nézzek anyaotthont ahova mehetünk. Mivel nincs munkám nem tudnék albérletbe költözni. A férjem teljesen kizárt az életéből, lelkesen keresi az új nőt. Nem tudom mihez kezdjek. Valaki tudna ötleteket adni. Teljesen ki vagyok készülve.
2016. máj. 15. 20:20
1 2 3 4 5 6
 11/59 anonim ***** válasza:
79%
inkább maradok muszájból valahol, ahol fedél van a fejem felett, a gyerekemmel, mint a gyerekem nélkül az utcán. És nézz utána, hiába a férjé a lakás, ha a kérdező be van oda jelentve nem lehet csak úgy kirakni. Meg ugye akkor add be a válókeresetet, és a házasság alatt szerzett vagyon fele a tiéd. Abból már hátha el tudsz menni albérletbe.
2016. máj. 15. 20:43
 12/59 anonim ***** válasza:
93%

Menj el a családsegítőbe ès már most kezd el intèzni az anyaotthont, mert az sem megy egyik napról a másikra!

Ugyanott ügyvèd is van, aki tud segíteni a jogi lehetősègeidről.

2016. máj. 15. 20:58
 13/59 anonim ***** válasza:
47%

Erről az jut eszembe, amikor a kolléganő mondta, hogy egyszercsak rájött a férje, hogy nincs semmi keresnivalója otthon, és elköltözött. Aztán a takarítónő mondta, hogy kúrt a karbantartóval. Valószínű tudta a férj is, azért ment el. De olyan hihetően mondta, hogy megsajnáltam. Persze a kérdező biztos nem ilyen, csak eszembe jutott.

A férjed is jókor jön rá, hogy nem akar gyereket. Féreg. Ne hagyd magad.

2016. máj. 15. 20:58
 14/59 anonim ***** válasza:
14%

Amíg házasok vagytok, tudtommal nem tehet ki.

A válást húzd el, ameddig lehet.

Egyébként az egyetlen járható út az anyaotthon. Gyed-et sem fogsz kapni? Munkaügyibe be vagy jelentkezve?

Gyerektartást mindenképp kapni fogsz majd, de az sem sok.

Nagyon nehéz helyzet, amíg nem tudsz újra dolgozni, nem fog rendeződni. Úgy pedig lehet hogy a gyereket is elveszik tőled.

2016. máj. 15. 21:01
 15/59 anonim ***** válasza:
21%
# 17/nem paraszt vagyok, nem vagyok földműves. Aki ha nincs semmije, se lakás, se félretett pénz, miért nem figyel oda a védekezésre?? Felnőtt nő... vállalja a következményeket. Ráadásul itt butaságokat írnak, nem maradhat a lakásban.
2016. máj. 15. 21:23
 16/59 anonim ***** válasza:
92%

16-nak.

Úgy esett teherbe a férjétől, hogy volt állása.

Kicsit ku.rvára nem ugyanaz, mint amikor 16 évesek dugnak mindenkivel, és "majd vigyáznak".

Azt meg pontosan tudod, miért nincsenek rokonai?! Mi van ha baleset miatt??

Egyszer még te is járhatsz ilyen cipőben...

2016. máj. 15. 21:25
 17/59 anonim ***** válasza:
91%

45%-os tuti valami 30 éves szűz gyökér "pasi".

Az ugye rendben van, ha felcsinálja valaki a feleségét, meg akarja tartani a gyereket, de meggondolja magát?!

Nem lehet hogy a kedves férjnek sem árt gondolkodnia?!

Komolyan nem értem, miért jó azzal áltatni magatok, hogy a pasik bármit büntetlenül megtehetnek, mindenért a nő okolható.

Amúgy sok sikert az ilyeneknek a társkereséshez, mert kell a fenének az ilyen görény.

2016. máj. 15. 21:31
 18/59 anonim ***** válasza:
15%

Igazából az a gond, hogy aki nem ért a joghoz miért ír? Én tanultam jogot, nem lakhat a lakásban, hacsak nem volt szerződés róla. De nem baj, védjétek és osszátok az észt tudatlanul.

Egy felnőtt nő nem annyira felelősség teljes, mint egy 16 éves... Erre nem gondolsz?

Veséje a következményeit.

"Biztos" kerülhetek ilyen helyzetbe... vannak rokonaim, megbízható barátnőm, x millió forintom félretéve, saját lakás, autók. Soha nem függnék egy férfitől.

2016. máj. 15. 21:36
 19/59 anonim ***** válasza:
71%

Ja persze, kedves 45%, és nincs jobb dolgod este mint gyk-n trollkodni.

Menj aludni, mert megállsz a növésben. :P

2016. máj. 15. 21:43
 20/59 anonim ***** válasza:
89%
Egy roh*dék a férjed. Felcsinált de a gyereket meg nem válalja uristen. Nincs barátnőd vagy valami közeli ismerősöd akinél megtudnád magad húzni?? Pereld be a férjed ha azt lehet:D
2016. máj. 15. 21:46
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!