Fogalmam sincs mihez kezdjek? Egyedűl maradtam terhesen.
Menj el a családsegítőbe ès már most kezd el intèzni az anyaotthont, mert az sem megy egyik napról a másikra!
Ugyanott ügyvèd is van, aki tud segíteni a jogi lehetősègeidről.
Erről az jut eszembe, amikor a kolléganő mondta, hogy egyszercsak rájött a férje, hogy nincs semmi keresnivalója otthon, és elköltözött. Aztán a takarítónő mondta, hogy kúrt a karbantartóval. Valószínű tudta a férj is, azért ment el. De olyan hihetően mondta, hogy megsajnáltam. Persze a kérdező biztos nem ilyen, csak eszembe jutott.
A férjed is jókor jön rá, hogy nem akar gyereket. Féreg. Ne hagyd magad.
Amíg házasok vagytok, tudtommal nem tehet ki.
A válást húzd el, ameddig lehet.
Egyébként az egyetlen járható út az anyaotthon. Gyed-et sem fogsz kapni? Munkaügyibe be vagy jelentkezve?
Gyerektartást mindenképp kapni fogsz majd, de az sem sok.
Nagyon nehéz helyzet, amíg nem tudsz újra dolgozni, nem fog rendeződni. Úgy pedig lehet hogy a gyereket is elveszik tőled.
16-nak.
Úgy esett teherbe a férjétől, hogy volt állása.
Kicsit ku.rvára nem ugyanaz, mint amikor 16 évesek dugnak mindenkivel, és "majd vigyáznak".
Azt meg pontosan tudod, miért nincsenek rokonai?! Mi van ha baleset miatt??
Egyszer még te is járhatsz ilyen cipőben...
45%-os tuti valami 30 éves szűz gyökér "pasi".
Az ugye rendben van, ha felcsinálja valaki a feleségét, meg akarja tartani a gyereket, de meggondolja magát?!
Nem lehet hogy a kedves férjnek sem árt gondolkodnia?!
Komolyan nem értem, miért jó azzal áltatni magatok, hogy a pasik bármit büntetlenül megtehetnek, mindenért a nő okolható.
Amúgy sok sikert az ilyeneknek a társkereséshez, mert kell a fenének az ilyen görény.
Igazából az a gond, hogy aki nem ért a joghoz miért ír? Én tanultam jogot, nem lakhat a lakásban, hacsak nem volt szerződés róla. De nem baj, védjétek és osszátok az észt tudatlanul.
Egy felnőtt nő nem annyira felelősség teljes, mint egy 16 éves... Erre nem gondolsz?
Veséje a következményeit.
"Biztos" kerülhetek ilyen helyzetbe... vannak rokonaim, megbízható barátnőm, x millió forintom félretéve, saját lakás, autók. Soha nem függnék egy férfitől.
Ja persze, kedves 45%, és nincs jobb dolgod este mint gyk-n trollkodni.
Menj aludni, mert megállsz a növésben. :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!